heh , można się zabić na łączeniu kostkiMaReEK pisze: ale do siebie na podwórko już bym nie dał rady wjechać...
[ Golf GT Special 2.0 16V ]
Moderator: G0 Karcio
Jest 195/45/15 - cos innego proponujesz? 175/55/15 - jeszcze wyzej bylo..barteKKK03 pisze:Jedna rzecz która mnie trochę razi... to te opony, dla mnie za wysoki profil
Moze na tej focie takie balony wyszly?
Tak samo jak poprzednio Tyle ze trzeba bardziej uwazacMarcin SoYa pisze:jak się na takim hardcorze jeździ ?
Reszta fot. No i generlanie nareszcie komora silnikowa nadaje sie do publikacji
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dobrze lezy zmienic te nieszczesne boczne kierunki grill ze znaczkiem, znaczek tylny w czarny mat, wydech jakis albo sama koncowka (bo ta zardzewiala rurka nie pasuje do calosci ), rejestracja wyzej, antena na dach tyle ode mnie chociaz ja bym sie nakladek na nadkola pozbyl bo w mk3 mi sie nie podobaja :/
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
grzaneczka997, wez sie nareszcie za robote swojego
Kierunki zmienie, jak ktos mi helle czarne zalatwi, grill ze znaczkiem zakladalem w w weekend - i do gladkiego zderzaka totalnie nie pasuje Antena zostanie na blotniku - napewno stingera na dach montowac nie bede raczej - chociaz kto wie
A co do wydechu, to napenwo niebawem cos zagosci, tak samo jak znaczki w czarny mat na tyl - a nakladki zostaja - nawet nie masz co marzyc zebym je sciagnal
Kierunki zmienie, jak ktos mi helle czarne zalatwi, grill ze znaczkiem zakladalem w w weekend - i do gladkiego zderzaka totalnie nie pasuje Antena zostanie na blotniku - napewno stingera na dach montowac nie bede raczej - chociaz kto wie
A co do wydechu, to napenwo niebawem cos zagosci, tak samo jak znaczki w czarny mat na tyl - a nakladki zostaja - nawet nie masz co marzyc zebym je sciagnal
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie musisz mi tego mowic :/ masz fote ze znaczkiem?SToRM pisze:grzaneczka997, wez sie nareszcie za robote swojego
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
Taa - mam plyn do mycia silnych zabrudzen (jakis kwas technicnzy, obojetny na gume i plastiki) - uzywaja tego do mycia maszyn budowalnych, ciezarowek itd..djtom pisze:SToRM, sam myłeś?
Rozciencza sie to w jakiejs tam proporcji i do dziala.. oczywiscie kercher potrzebny do roboty
Takie podobne specyfiki ze stacji raczej za bardzo sie sie sprawdzaja
nie, nawet nie robilem bo pelna żenua wyszla - zakladalem grilla z GTI'ka od Rifa - ze znaczkiem VW i 16V.. Musialbym wrocic do zwyklkego zderzaka zeby zagoscil grill ze znakiem - ale to wtedy wole Vento front juz zakladacgrzaneczka997 pisze:masz fote ze znaczkiem?
Nic nie oslanialem - jedynie na aparat za bardzo nie lac i tyledjtom pisze:listwę i aparat w folię i jechałeś prosto na silnik, tak?
Jedynie co, to warunek aby silnik byl letni - nie goracy, nie zimny..
Kercher ma to do siebie ze lejac pod cisnieniem rozprosoznym strumieniem ulamki sekund w dane miejsca, woda nie zdarzy nigdzie dalej dotrzec (jak w przypadku waza ogrodowego)
tylko debil skończony zrobiłby inaczejJedynie co, to warunek aby silnik byl letni - nie goracy, nie zimny..
[ Dodano: Wto 03 Kwi, 2007 18:30 ]
ja chyba oddam na myjkę specjalizująca sie w tym ( o ile bedzie majóvwka)
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
kozak fura, jak ci sie jezdzi z taka gleba ? bo wyglada naprawde zajeb... tylko nie usuwaj tych paskow, moim zdaniem pasuja tu idelanie!Domylem silnik, przykleilem czerwone apski na bok (ktore raczej wywale, bo raczej mi sie nie widzi), wymienilem kostke stacyjki, wymienilem miske olejowa na stalowa z 1.8 (ta aluminiowa z ABF'a nie wytrzymala konfrontacji z gulikiem ) no i obnizylem nareszcie gnojka
Tyl poszedl w dol znacznie, ze 3 cm conajmniej, przod minimalnie o 1-1,5 cm - ale teraz mega jak dla mnie kosmos jest
Wiecej fot zapodam wieczorem