MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
Antonioo, tylko że u mnie tak stoi że w życiu byś tej felgi nie wsadził i tak. Po prostu nakrętka musi byc wyżej niż opona
MKIV Variant by truckman
no ja chce te spreżyny pomocnicze wywalić aby nakrętki poszły wyżej.. no to jest dla mnie dobre rozwiązanie
MKIV Variant by truckman
Ja bym nie wywalał po to one tam są, ale wiara jeździ i żyje więc jak chcesz. Jak wywalisz to już inna sprawa
MKIV Variant by truckman
no ale jak mi ma ocierać.. no to takie wyjscie no jest tam potrzeba niechce mieć takich wystających kół no do dużych uskoków koła czy do podnoszenia.. zapytałem sie na forum czy bedzie baardzo źle jak je wywale ale nikt nic nie odpisuje.. kumpel w mkIII wywalił je i zyje nic mu sie nie dzieje
MKIV Variant by truckman
no to wywal. Niestety to uroki najpierw koło potem gwint
Teraz bym maks w 8 cali na przód sie ładował
Teraz bym maks w 8 cali na przód sie ładował
MKIV Variant by truckman
no ja też ale niestety tak wyszło ze mam 8,5, ale żal mi sprzedawać tego za 700zł wyrwałem je i są ładne a innych niechce mi sie szukac mam w planach na tych RS go zrobić i tyle
MKIV Variant by truckman
zresztą kup tego TA, do 4motion jest niby jakiś inny zestaw może będzie dobrze.
MKIV Variant by truckman
co tam inny zestaw.. jedynie ze jest stabilizator montowany do amortyzatora i to wszystko.. i tył jest całkiem inny
tak to wygląda
tak to wygląda
MKIV Variant by truckman
Antonioo, no o tył mi chodziło że inny, a przód to nie wiem. Wystarczyło, że zmienili dostawcę sprężyn który zrobił o 1 mm szerszą i już fela przyciera choć było ok
MKIV Variant by truckman
aaa tyłem sie nie przejmuje bo jest tam dystans 25mm ale i tak jak bedzie gwint to mniejszy tam zeby o nadkole nie ocierało tak mocno.
no a przód to widzisz ze jest ucho do mocowania stabilizatora i nic wiecej
no a przód to widzisz ze jest ucho do mocowania stabilizatora i nic wiecej
MKIV Variant by truckman
Antonioo, z tyłu 25mm dystansu jak to wygląda?
No chyba ze ty masz inną belkę
No chyba ze ty masz inną belkę
MKIV Variant by truckman
noo troche wystają przeglądu mi niechcieli dać hehe ale no dałem rade
tu masz jak to wygląda, innej foty nie mam tak
tu masz jak to wygląda, innej foty nie mam tak
MKIV Variant by truckman
tragedi nie ma, ile tam cali masz bo widzę że oponka fajnie naciągnięta.
Pamiętaj ze na gwincie koła wejdą w negatyw i trochę pójdą do środka, mi na serii wystawały z przodu a na gwincie są schowane
Z nowości nie mam w golfie audio od dzisiaj
Beta + cd player leci w polskę, na jej miejsce wejdzie czarno biała navi, oczywiście bez tej funkcji bo i po co, po prostu dla wyglądu
Pamiętaj ze na gwincie koła wejdą w negatyw i trochę pójdą do środka, mi na serii wystawały z przodu a na gwincie są schowane
Z nowości nie mam w golfie audio od dzisiaj
Beta + cd player leci w polskę, na jej miejsce wejdzie czarno biała navi, oczywiście bez tej funkcji bo i po co, po prostu dla wyglądu
MKIV Variant by truckman
no to jest 8,5 szeroka oponka 225/40.. no z tyłu jest bardziej negatyw bo 4motion jakos tak mają a z przodu to niewiem czy sie tak zrobi