[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
Jak sie dobrze z nim zagada to od 3000 do 3500 bierze sie wszystko moim zdaniem to jest dobra cena.. A koles po wplaceniu zaliczki daje ci samochod i mozna jechac sobie posprawdzac wszystko w nim
3500 za kompletny swap to chyba nie dużo
a diesle mocniejsze( typu ARL) też sprowadza?
a diesle mocniejsze( typu ARL) też sprowadza?
Nie myślałeś żeby jeszcze lusterka na czarno prysnąć?
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Jeszcze dach i slupki obkleic mozna by na czarnologo1024 pisze:Nie myślałeś żeby jeszcze lusterka na czarno prysnąć?
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
jakby lusterka w czarny poszlo to byloby o wieeeeeeele lepiej ale to moje zdanie
Jakby się komuś bardzo nudziło to zapraszam do siebie i czekam na wszelką obiektywną krytykę:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
Oddaj przednie lampy do regeneracji lub zakup nowe, bo trochę psują wygląd frontu.
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
kalbi_vw, przecież one są celowo oklejone folią
Na żywca efekt elegancki
Na żywca efekt elegancki
na zdjęciach wyszły jak matowe jakieś i zniszczone ale to i tak nie zmienia faktu, że bez folii będzie lepiej ;]
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
GORAJ to nie duzo fakt...truckman pisze:3500 za kompletny swap to chyba nie dużo
logo1024 pisze:Nie myślałeś żeby jeszcze lusterka na czarno prysnąć?
Kiedys myslalem, ale na chwile obecna podoba mi sie bardziej OEM bez zbednych udziwnien. Moze kiedys jeszcze sie pokuszelukasz414 pisze:Jeszcze dach i slupki obkleic mozna by na czarno
kalbi_vw pisze:Oddaj przednie lampy do regeneracji lub zakup nowe, bo trochę psują wygląd frontu.
kalbi_vw smoked z przodu zostaje i napewno nie wyglada jak matowe i zniszczone. Wszyscy maluja i jest tego pelno, a tak mam zawsze cos innegotruckman pisze:kalbi_vw, przecież one są celowo oklejone folią
Na żywca efekt elegancki
Pozatym zgrywa sie z ori dymionymi kierunkami i tylnymi "Euro GTI" ;P
Edit: Maly aktual! Wszystko umieszczone na 1 stronie!
No i jakie tuningi w czasie urlopu? Czy polerka jest gotowa, itd? Felgi wypolerowałeś? Na cultstyle jedziemy?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, narazie to ja wracam do zywych po zlocie w Pasłęku Poki co jeszcze nic sie nie dzieje, ale niedlugo zapewne zacznie
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Hehe! hunterek i ja widzialem Borke i nawet gadalismy, ze chciales mi ja sprzedac . Ale Golfem niestety nie bylem, tylko z Wajsikiem bo wypad byl na takim spontanie, ze postanowilem jechac jako pasazer dla wiekszej "odcinki" w czasie imprezy Milo bylo i zaluje, ze Golf zostal w domu, ale nadrobie to w przyszlym roku!
Pozdro!
Pozdro!
sagano88, hehe pamietam pamietam :> Poki nie znajde S4 sensownej to Bora bedzie w moich rekach bezpieczna i modzona :>