[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
olozwirski, rejden123, ja rowniez jestem tego zdania, na rs-ach byloby napewno cudnie
szczypior, ano trza cos zmienic
idgray, dzieki za swietne foto kolka juz sprzedane, poszly do sopotu, obecnie jezdzi na nich biala jetta mk2 coupe
teraz pozostalo mi szukac, jezeli chodzi o rs-y to upatrzylem juz sobie pewien komplecik, ale niestety okazalo sie,ze nie wyrobie sie z kasa i nie stac mnie na te piekne kolka w tej chwili,dlatego tez na 90% beda rm-y, jezeli oczywiscie uda mi sie znalezc cos wartego uwagi, narazie ciagle szukam
pozdraVWiam
szczypior, ano trza cos zmienic
idgray, dzieki za swietne foto kolka juz sprzedane, poszly do sopotu, obecnie jezdzi na nich biala jetta mk2 coupe
teraz pozostalo mi szukac, jezeli chodzi o rs-y to upatrzylem juz sobie pewien komplecik, ale niestety okazalo sie,ze nie wyrobie sie z kasa i nie stac mnie na te piekne kolka w tej chwili,dlatego tez na 90% beda rm-y, jezeli oczywiscie uda mi sie znalezc cos wartego uwagi, narazie ciagle szukam
pozdraVWiam
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
Oto fotki na rm-ach, narazie tylko takie trzy, pozniej postaram sie cyknac wiecej:
Mi sie osobiscie golfik na tych kolkach bardzo podoba, byc moze auto nie jest juz tak szalowe,ale mi sie podoba,a przy tym jest troszke wyzej, co mnie bardzo cieszy,poniewaz znudzila mi sie juz mega gleba, chcialbym moc pojezdzic troche gofrem, a na schmidt-ach i obecnym zawiasie ,ciezko sie u nas jezdzi,
W tym sezonie kolka nie zmienia swojego wygladu, ale na przyszly beben bedzie pomalowany, no i z czasem jak bedzie kasiorka, bede szukal szerszych rancikow,
pozdraVWiam
Mi sie osobiscie golfik na tych kolkach bardzo podoba, byc moze auto nie jest juz tak szalowe,ale mi sie podoba,a przy tym jest troszke wyzej, co mnie bardzo cieszy,poniewaz znudzila mi sie juz mega gleba, chcialbym moc pojezdzic troche gofrem, a na schmidt-ach i obecnym zawiasie ,ciezko sie u nas jezdzi,
W tym sezonie kolka nie zmienia swojego wygladu, ale na przyszly beben bedzie pomalowany, no i z czasem jak bedzie kasiorka, bede szukal szerszych rancikow,
pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony pn maja 12, 2008 16:08 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
Garyvw, najbardziej to mi się podoba to że jak coś zaplanujesz to robisz to i to w mega błsykawicznym tempie!a nie jak niektórzy oczywiście bez obrazy bujają w obłokach że kupią sobie to tamto posadzą max itd bleble ble......blabla bla a póżniej się okazuje że jednak zmiana koncepji i auto do żyda lub niestety brak hajsu na gadżety!zmiana kół dlamnie na bardzo duży plus jest dlamnie o wiele lepiej bo super wygląda jak sie howaja koła w mk2!niezmianiaj nic żadnych dystansów malowania kombinowania itd!jest mega zostaw jak jest i niesuchaj innych!pozdro ale sie rozpoisałem
moje byłe mk3 GTD SPECIAL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=81913&postdays=0&postorder=asc&start=480
obecny dupowóż passat b4 kombi na gwincie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261704&postdays=0&postorder=asc&start=90
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=81913&postdays=0&postorder=asc&start=480
obecny dupowóż passat b4 kombi na gwincie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261704&postdays=0&postorder=asc&start=90
- Maciek23
- Forum Master
Ktos pisal ze zmieniles siekierke na kijek. ja mysle ze zmieniles siekierke na pile lancuchowa Dla mnie kozak. Zaczyna byc klasycznie i ze smakiem. Teraz bym zmienil na gril z chronowana obwodka i robil w strone culta bo predyspozycje ma spore ten samochod juz Wydeszek tez by sie juz przydalo wymienic na kwasowke. Przednie lampki sa ok ale tylne sa juz dziwne troche. Ale wierze w ciebie.
A wracajac do dziur to jesli w koszalinie sa spore to w wawie sa doliny na drodze
A wracajac do dziur to jesli w koszalinie sa spore to w wawie sa doliny na drodze
Ostatnio zmieniony pn maja 12, 2008 17:17 przez Maciek23, łącznie zmieniany 2 razy.
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
Maciek23, dzieki za komentarzyk,odnosnie wymienionych przez ciebie rzeczy, w biezacym roku chcialbym zmienic tlumiczek,na ori z gti 16v, a reszty narazie nie zmieniam (grill,lamy tyl,zostaja),
a odnosnie dziur to faktycznie w samym koszalinie nie jest tragicznie,ale poza koszalkowem, w jego okolicach juz tak dobrze nie jest, dlatego tez zdecydowalem sie zmienic kolka na wieksze, zawsze to troszku wyzej
Glocu, tak naprawde to chcialbym zrobic w autku jeszcze sporo ,ale brak kasiorki mnie strasznie ogranicza, mam jedynie nadzieje,ze w tym sezonie pojawi sie olistwowanie od gti i ori tlumiczek,rowniez od gti
dejman, podziekowal
a odnosnie dziur to faktycznie w samym koszalinie nie jest tragicznie,ale poza koszalkowem, w jego okolicach juz tak dobrze nie jest, dlatego tez zdecydowalem sie zmienic kolka na wieksze, zawsze to troszku wyzej
Glocu, tak naprawde to chcialbym zrobic w autku jeszcze sporo ,ale brak kasiorki mnie strasznie ogranicza, mam jedynie nadzieje,ze w tym sezonie pojawi sie olistwowanie od gti i ori tlumiczek,rowniez od gti
dejman, podziekowal
Ostatnio zmieniony pn maja 12, 2008 17:53 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.