o to toGrizLLy pisze:Werze że jeszcze usłysze ryk 16v z daleka a potem oddalającyy sie niebieski punkt Pozdro
MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master
GrizLLy,
bo z tego co przed chwilka widzialem to było ryczaco przyspieszajaco paląco na NIEBIESKO. . . . .. . ale opony :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
a wiec Gofer zyje i ma sie ,,szybko''
z rury wydechowej ?oddalającyy sie niebieski punkt
bo z tego co przed chwilka widzialem to było ryczaco przyspieszajaco paląco na NIEBIESKO. . . . .. . ale opony :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
a wiec Gofer zyje i ma sie ,,szybko''
- GTI EDITION -
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie trzeba wcale dużo. Wystarczyłoby za pierwszym razem tak jak mówił GTO zrobic remont dołu i zyłby długo i szcześliwie. Niestety przy włożeniu DIGI zaczynają dokuczać wszystkie luzy na panewkach i korbowodach. Z tym silnikiem będzie podejrzewam podobnie. No ale jak na początek chodzi całkiem nieżle. Przynajmniej jak na stan w jakim go przywiozłemstruna7 pisze:ile jeszcze trzeba kasy w bloto wyrzucic zeby zrozumiec ze to studnia bez dna i marnotrastwo diengów, czasu, zdrowia
Lepiej żebys nie miał racji w tym żarciku...struna7 pisze: tauka, kuwa chlopiezeby to o tobie nie byloDawca_Nerek pisze:długo nie pożyje podobno
Ostatnio zmieniony ndz lip 05, 2009 23:20 przez tauka, łącznie zmieniany 1 raz.
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No i ja widziałem że pacjent ożył szybciej niż bym sie spodziewał... nie zakatuj go tak prędko tym razem żeby nie było kolejnych chwil zwątpienia...
Oto w tym chodzi, taka pasja ;Dstruna7 pisze:ile jeszcze trzeba kasy w bloto wyrzucic zeby zrozumiec ze to studnia bez dna i marnotrastwo diengów, czasu, zdrowia
tauka, kuwa chlopie
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Była kiedys...GrizLLy pisze:taka pasja ;D
Szczerze to mi już to zwisa. Padnie to huuusteczka z nim. Zrobilem go tylko dlatego ze wkurzał mnie brak transportu. Ile pojeździ tyle pojeździ, jak uzbieram trochę kasy to będzie normalne auto a to pójdzie na cześci...GrizLLy pisze:nie zakatuj go tak prędko tym razem żeby nie było kolejnych chwil zwątpienia...
Ostatnio zmieniony pn lip 06, 2009 00:00 przez tauka, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
No daj spokuj!!!
Jak już jeździ to weź se kup drugi silnik przeremontuj wsadz i jeździj do zdechu.
Jeśli zrobisz tak jak mówiłeś to wiesz na jakie graty jestem chętny
Jak już jeździ to weź se kup drugi silnik przeremontuj wsadz i jeździj do zdechu.
Jeśli zrobisz tak jak mówiłeś to wiesz na jakie graty jestem chętny
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- Dawca_Nerek
- Forum Master