Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Z kąd ja to znam... Skoda stoi na kołkach a ja zasuwam LTkiem
No panowie byłem dzisiaj w Gdańsku robić sesję słynnego mk6 r20 i powiem wam Punto dało radę przeszło chrzest bojowy a po całym dniu latania 320konną R-ką ciężko było się przesiąść do Puntozaura No ale dosyć tego dobrego jutro trzeba do garażu wracać ;D
Tu macie link do R20tki
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 498&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu macie link do R20tki
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 498&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
nie moje na bank ja ze swoimi śpię w łóżku są ich tylko 2 komplety w Polsce jedne są od ziomka z BMKi e36 a drugie teraz moje było by widać jakbym sprzedawał. ale ich raczej nigdy nie sprzedam ;D
Ogólnie to dzieje się dzieje tylko osobistych spraw mam sporo i chwila przerwy była przy aucie Powiem tak wszystkie elementy gotowe są do przeróbki ale plastikarz nie jest dostępny dopiero po świętach a więc czekamy. Powiem tak kończę składać wnętrze auta bo zimno ;D hehe ale skończę i graty wiozę po świętach do plastikarza i wtedy składamy graty na auto i ogień do lakiernika wtedy no i po tym wszystkim koła i wykończeniówka także już bliżej jak dalej
Borewicz wyjechał na powietrze dziś znów ale tym razem nagrałem bo urlop sie zaczął to i z rana jest jasno i można coś nakręcić Koła na 30mm dystansie z tyłu przy 8J dlatego na oponie tył się zawiesił ;D No i widać też idealnie teraz że trzeba podłużnicę podciąć bo prawa storna zawisa a widać jak lewa niżej cała siada a dodam że wywaliłem stabilizator ;D i jeszcze nie zdążyłem zamontować od s3
[youtube][/youtube]
Ogólnie to dzieje się dzieje tylko osobistych spraw mam sporo i chwila przerwy była przy aucie Powiem tak wszystkie elementy gotowe są do przeróbki ale plastikarz nie jest dostępny dopiero po świętach a więc czekamy. Powiem tak kończę składać wnętrze auta bo zimno ;D hehe ale skończę i graty wiozę po świętach do plastikarza i wtedy składamy graty na auto i ogień do lakiernika wtedy no i po tym wszystkim koła i wykończeniówka także już bliżej jak dalej
Borewicz wyjechał na powietrze dziś znów ale tym razem nagrałem bo urlop sie zaczął to i z rana jest jasno i można coś nakręcić Koła na 30mm dystansie z tyłu przy 8J dlatego na oponie tył się zawiesił ;D No i widać też idealnie teraz że trzeba podłużnicę podciąć bo prawa storna zawisa a widać jak lewa niżej cała siada a dodam że wywaliłem stabilizator ;D i jeszcze nie zdążyłem zamontować od s3
[youtube][/youtube]
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Ladnie psyta, ale na 19 i ori podłużnicy jednak pieje Ale podetniesz i bedzie git a stabi to bym wgl wywalil na Twoim miejscu i jeszcze bys ugral kilka mm Aaa teraz nam zdradz co z lustrami kombinujesz bo nie ma ich na aucie ;D
stabi jest obecnie tu na filmie wywalony ale s3 czeka na montaż i dokładnie tak jak mówisz 19" to raz a dwa dystans 30mm i auto oparło się o oponę a trzy podłużnica koniecznie do cięcia zwłaszcza że nagrywane od strony podłużnicy tej o która się auto opiera
Bora na kozaku kiedy pierwszy raz zobaczyłem ją na stacji koło salonu renault (wyjazd na nowy staw) nie widziałem jeszcze tak zadbanej bory . Nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę ją w Elblągu albo na jakimś Evencie
A dzięki śliczne staram się aby było jak w jak najlepszym stanie. Na sezonie jak się gdzieś zobaczymy to wpadnij pogadać
Czeka biedaczek na plastikarza
Oświetlenie nóg i klamek też już jest ale tu się musze pochwalić czystością podłogi ;D udało mi się ją dobrze wyprać.
No i odrazu człowiekowi milej jak patrzy na ładne wnętrze a nie gołe blachy
Czekaja na spas
Czeka biedaczek na plastikarza
Oświetlenie nóg i klamek też już jest ale tu się musze pochwalić czystością podłogi ;D udało mi się ją dobrze wyprać.
No i odrazu człowiekowi milej jak patrzy na ładne wnętrze a nie gołe blachy
Czekaja na spas
Nie mów że to finalny kolor felg. Do Twojego koloru auta ciężko jest wybrać barwe koła żeby dobrze pasowało. IMO lepiej nie kombinować i dać srebrne.
Ważne że cały czas do przodu
ps. Widziałem Twój temat na RCSM i uświadomiłem sobie jaki tam poziom panuje, myslałem pokazać tam swoje auto ale to nie moja liga JESZCZE
Ale u Cb w efekcie finalnym będzie gruby i bardzo oryginalny projekt.
Ważne że cały czas do przodu
ps. Widziałem Twój temat na RCSM i uświadomiłem sobie jaki tam poziom panuje, myslałem pokazać tam swoje auto ale to nie moja liga JESZCZE
Ale u Cb w efekcie finalnym będzie gruby i bardzo oryginalny projekt.
kolor jest po starym właścicielu więc pewnie zmieni bo do jego koloru auta na pewno nie będzie pasować. Jestem ciekawy jak ty to upchniesz bo w pasacie się nie udało