[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
- Bart
- V.I.P.
- Auto: SS2 TSI
- Silnik: CDAA
- Kontakt:
Nie rób tego ,za czarno będzie !micab pisze:dzisiaj przyszły nowe lampki na tył....oczywiście oryginały hella, ogólnie mi się bardzo podobają, ale cały czas zastanawiam się czy nie lepiej do czarnego auta i wszystkich czarnych przednich świateł włożyć też czarne tylne lampy hella z serii magic colours....co myślicie o tym ??
wiem że fota słaba, ale już ciemno było i auto brudne, jak umyje to napewno będą lepsze
Obrazek
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
czasem do baksa wpadam ogólnie w szczecinie jestem praktycznie codziennie oprócz weekendów
fotka:
a co do lampek.....to pooglądałem auto w dzień i muszę przyznać że bardzo mi się podobają, więc decyzja taka że narazie zostają....jak będę miał okazję to kupię te magic colours i wtedy bezpośrednio porównam....ale coś mi się wydaję że jednak zostanę przy tych
fotka:
a co do lampek.....to pooglądałem auto w dzień i muszę przyznać że bardzo mi się podobają, więc decyzja taka że narazie zostają....jak będę miał okazję to kupię te magic colours i wtedy bezpośrednio porównam....ale coś mi się wydaję że jednak zostanę przy tych
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,