napewno bedzie masz juz wszystko założone ??bartol_variant pisze:W nowym sezonie dźwięk powinien być znacznie lepszy
ja też tak uważambartol_variant pisze:A co do drewna, jak dla mnie w moim samochodzie jest to najlepsza opcja
Moderator: G0 Karcio
napewno bedzie masz juz wszystko założone ??bartol_variant pisze:W nowym sezonie dźwięk powinien być znacznie lepszy
ja też tak uważambartol_variant pisze:A co do drewna, jak dla mnie w moim samochodzie jest to najlepsza opcja
Dokładnie, zamontowane, gra przyjemnie i równie dobrze wygląda, ale fotki i jakiś filmik powinien się pojawić na wiosne, bo teraz autko zimuje i nie ruszam go z garażuvwbartus pisze:napewno bedzie masz juz wszystko założone ??bartol_variant pisze:W nowym sezonie dźwięk powinien być znacznie lepszy
Na pewno lepiej wygląda to z tymi beżowymi skórami niż wyglądałoby z czarnymi plastikami.bartol_variant pisze:A co do drewna, jak dla mnie w moim samochodzie jest to najlepsza opcja i najbardzij podoba mi się właśnie to zestawienie, drewno + skóraki, do tego dokupiłem kierownice i jest pięknie, ale to tylko moje zdanie
Sam będziesz to robił (jak?) czy gdzieś oddajesz auto (jakie koszta?) i powiedz ile taka Bora z takim silnikiem Ci pali bo w maju będę miał okazje tanio kupić takie auto i się zastanawiam czy zostawić dla siebie czy sprzedać.bartol_variant pisze:wyciągnięcie bezinwazyjnie 2 wgniotek na drzwiach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości