MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
ale gleba dużoo dała mysle że kiedyś sie zgadamy i zobacze na żywo jak on sie prezentuje
MKIV Variant by truckman
Jakieś tam pseudo mody doszły:
nowa kiera:
łożysko tył:
No i jak któś narzeka że nie ma gleby bo do garażu nie wjedzie
Czyli w skrócie. Jest skórzana kierownica( całkiem inna jazda), nowe łożysko bo stare coś tam świszczało( co ciekawe teraz nic nie słyszę, ale jak ostatnio robiłem trasę to od 80 km/h był jeden wielki szum), podłączyłem też navi, miałem tego nie robić, ale 30 zł za antenę mnie skusiło i efekty są pozytywne, prowadzi bardzo dobrze, czasami się przyda jak nie będę chciał wyjmować telefonu
aaa i w końcu wyszedłem zobaczyć co mi trze przy wjeździe do garażu
nowa kiera:
łożysko tył:
Czyli w skrócie. Jest skórzana kierownica( całkiem inna jazda), nowe łożysko bo stare coś tam świszczało( co ciekawe teraz nic nie słyszę, ale jak ostatnio robiłem trasę to od 80 km/h był jeden wielki szum), podłączyłem też navi, miałem tego nie robić, ale 30 zł za antenę mnie skusiło i efekty są pozytywne, prowadzi bardzo dobrze, czasami się przyda jak nie będę chciał wyjmować telefonu
aaa i w końcu wyszedłem zobaczyć co mi trze przy wjeździe do garażu
MKIV Variant by truckman
Słyszałem taką metodę od kumpla rozklejania lamp widział tą metodę w telewizji jak rozkleić lampy nie rozkładane tak jak nasze valeo może stosowaliście ją ciekawe czy by rozkleiła nasze valeo polega na
podłączeniu cieniutkiego drucika do akumulatora i cięcie nim lampę po silikonie kumpel tak pociął akumulator od traktora by zobaczyć gdzie cela poszła i mówił że elegancko to się robi co sądzicie o tym ja chyba przetestuje tą metode po sesji )
podłączeniu cieniutkiego drucika do akumulatora i cięcie nim lampę po silikonie kumpel tak pociął akumulator od traktora by zobaczyć gdzie cela poszła i mówił że elegancko to się robi co sądzicie o tym ja chyba przetestuje tą metode po sesji )
Sprzedam kostkę stacyjki, czujnik prędkości do MK4 - priv
MKIV Variant by truckman
truckman, kiera fajna, napewno lepsza niż 4 ramiena. Teraz tylko z tym znaczkiem trzeba by było coś zrobić. Ktoś na forum kiedyś kupił naklejke na dekielek od felg i przykleił ją na poduche
MKIV Variant by truckman
Znaczek trzeba przetuningowac
z czego brałeś łożysko, i ile Cię to kosztowało? bo u mnie jedno ma troche luzów, i nie jestem pewien na co się decydować
z czego brałeś łożysko, i ile Cię to kosztowało? bo u mnie jedno ma troche luzów, i nie jestem pewien na co się decydować
MKIV Variant by truckman
GoNzO !!!, Shmatan, spokojnie dekielek już dawno by był tylko za ciężko mi kliknąć kup teraz na allegro
Łożysko równe 130 zł po rabacie, firma CX, ilu użytkowników tyle opini na forum jednak u kumpla w sklepie nikt jeszcze nie oddawał na reklamację trzeba się na sobie przekonać czy dobre, pekol ma takie samo i nie narzeka
Bardzo się ucieszłem, że w Golfie są łożyska z piastą, bo akurat w prawym mam wyjechane gwinty
Łożysko równe 130 zł po rabacie, firma CX, ilu użytkowników tyle opini na forum jednak u kumpla w sklepie nikt jeszcze nie oddawał na reklamację trzeba się na sobie przekonać czy dobre, pekol ma takie samo i nie narzeka
Bardzo się ucieszłem, że w Golfie są łożyska z piastą, bo akurat w prawym mam wyjechane gwinty
MKIV Variant by truckman
To chyba do was dołącze, bo ori ponad 5 setek, a te z pierwszego montazu 200zł.
btw - zastanawiające, że nikt jeszcze nie wpadł na pomysł żeby za grosze skupować stare łożyska z piastami i toczyć z tego dystanse...
btw - zastanawiające, że nikt jeszcze nie wpadł na pomysł żeby za grosze skupować stare łożyska z piastami i toczyć z tego dystanse...
Re: MKIV Variant by truckman
hehe ja jak mam na zime podniesiony to tlumikiem lekko przytre
no ale w sezonie to musze wjezdzac po klapeczkach bo raz probowalem bez nich i sie zawiesilem na samym starcie
a co do kiery to ładna tylko kliknij kiedys na allegro w kup teraz i zamow to logo
hehe ja jak mam na zime podniesiony to tlumikiem lekko przytre
no ale w sezonie to musze wjezdzac po klapeczkach bo raz probowalem bez nich i sie zawiesilem na samym starcie
a co do kiery to ładna tylko kliknij kiedys na allegro w kup teraz i zamow to logo
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
MKIV Variant by truckman
oj unfal hehe no ładnie ładnie widze już każdy nowy rok i kupuje ile wlezie hehe
MKIV Variant by truckman
hehe szczura już nie ma.
Co ciekawe belka od haka zeszła bez oporów, ale i tak szlifierka poszła w ruch bo nie chce mi się bawić w sprzedaże tej belki z hakiem już tak od miesiąca mi leży air bag ze starej kiery chociaż cena jest ok, także wyciąłem i do garażu wjazd jest bez problemowy, oczywiście zasługa to zimowego setupu bo na letnim to nawet jadąc z pod kąta szura zderzakiem
Co ciekawe belka od haka zeszła bez oporów, ale i tak szlifierka poszła w ruch bo nie chce mi się bawić w sprzedaże tej belki z hakiem już tak od miesiąca mi leży air bag ze starej kiery chociaż cena jest ok, także wyciąłem i do garażu wjazd jest bez problemowy, oczywiście zasługa to zimowego setupu bo na letnim to nawet jadąc z pod kąta szura zderzakiem
MKIV Variant by truckman
Piękna kiera, tylko jak kolega wcześniej piszę zmień znaczek, bo jakoś nie pasi. Kombi podobają mi się bardzo, zwłaszcza jak są fajnie zrobione, a Twoje takie jest. Życzę powodzenia w dalszym modzeniu.
MKIV Variant by truckman
taaa truckmana, fura maksem jest ;p mi też sie bardzo spodoba zgadamy sie na Poznań kiedyś tam i chętnie obejrze
MKIV Variant by truckman
cylinder, jak zamontowałem kierę z emblematem seata to poczułem się jakbym auto zmienił
Muszę się w końcu za to zabrać
Muszę się w końcu za to zabrać