vrs pisze:Nope
W Golfie R nigdy nie było tego IC który jest u Ciebie, jest ten sam co w nowym S3 ale to nie jest ten co u Ciebie. W S3 zrobili tak jakby downgrade...
Mnie jednak sie wydaje, ze Jaro mial IC poprawiany. Ale dobrze nie pamietam, byc moze sie myle.
Sama wymiana IC nie daje duzo, stricte poprawia nieco termike auta przy mocniejszym upalaniu. Koni z tego nie ma, moze w gorace dni jest nieco lepiej i auto tak nie kuca.
MatthewG pisze:Moja rada dla Jarka: wypruj środek tak żeby został Ci tylko fotelik najlepiej dziecięcy Recaro-carbon, przyjedź na oparach i pozbądź się płynu do spryskiwaczy, zapodaj jakieś super leciuteńkie felusie na dobrej gumce, ubierz rękawice w celu uniknięcia nadmiernej potliwości rąk i super dopasowane buciki w których twoje stópki będą szybsze, a na koniec huknij na starcie z odcinki
No i wyjmij żarówki bo nawet wyłączone mogłyby pobierać niepotrzebnie prąd, a co za tym idzie moc
Powinien jeszcze mocna kawe wypic, zeby kupa byla duza. 2 kg mniej zawsze
Ja na miejscu Jarka tez byl pojechal z 7k rpm, w koncu jak penis championships, to i obowiazek rozwalenia auta
MatthewG pisze:Teraz mój apel, ludzie nie lubiący Jarka czemu tak podsycacie atmosferę? Trąci nienawiścią
Teraz juz nie tylko Jarek zly, ale wszyscy bananowi chlopcy w Mk6. Wiadomo - ukradlismy i kupilismy za to fury, a w naszych fabrykach pracuja male czarne dzieci i umieraja z glodu. No i najgorsze - nie kupujemy aut dla kogos innego. A powinnismy! Teraz to wiem
Tymczasem ja lubie projekty sleeperow, lubie jak Corsa ma silnik 3.2 v6 i objezdza panow w furach za pol banki. Dlatego tez kupilem golfa, a moglem np. GTRa nabyc, stac mnie akurat. Ale sasiad ma GTRa i norme gestosci GTRow na hektar mamy zrobiona
Mamy tutaj do czynienia z prosta zawiscia. Cecha narodowa, niestety.