Jak pisałem wcześniej, jest to MK3 GTI Edition 1994r, aktualnie 200000km przebiegu. Kolor najładniejszy, czyli Flashrot.
Mody:
- GLEBA, czyli gwint SuperSport
- Alu 15x7 RH AD Cup + Yokohama Parada Spec2 195/50/15 (zimówki - stal 15" + Fulda 195/50/15)
- Lifty maski INXX
- Lampy tylne Hella Black Magic
- Kierunkowskazy boczne dymione
- Kierunkowskazy, blendy i halogeny przednie dymione
- Szeroki hokej (GTI Edition wychodziło z wąskim)
- Daszek Hella z 3-cim stopem
Poza tym jak wspomniałem wcześniej, wymienione hamulce, gumy w zawieszeniu, porobiłem też wszystkie eksploatacyjne rzeczy typu kable, świece, cewka, kopułka, paski, płyny ustrojowe, termostat, czujnik temp...
Plany:
- Przyciemnienie przednich lamp, materiały już czekają...
- Poprawki przy wydechu i w końcu wypukanie flaków katalizatora
- Antenki alu NIE będzie
- to co tygryski lubią najbardziej - są pewne plany na dłubanko pod maską :>
Marzenia:
- 16" na lato...
- Vento front z grillem starego typu ze znaczkiem
Aktualna fotka:
oryginalny post :) pisze:No, przyszedł chyba czas na mój aktualny 'projekt'.
Jest to MK3 GTI Edition z 94r, pod maską 2E, 183 tys przebiegu. Auto przyjechało na kołach zimowych z łysymi oponami, jako że była zima, odmalowałem felgi i kupiłem nowe oponki. Na dzień dobry też poszła wymiana wszystkim gum w zawieszeniu i drążków kierowniczych. Hamulce też były w stanie masakrycznym, parę dni temu zostały założone nówki tarcze+klocki ATE. Na dniach odmaluję zaciski.
Aktualne foty:
Zmian nie ma póki co zbyt wiele. Do tej pory są to:
- Felgi RH AD Cup w niewielkim rozmiarze - 15x7. Na nie założone są opony Yokohama Parada Spec2 195/50R15. (wiem, miały być Continentale albo Dunlopy, był o tym temat... jednak po prostu spodobał mi się bieżnik Yokohamek.
- Daszek Hella z 3-cim stopem, założony przez poprzedniego właściciela.
- Lifty maski INXX.
Plany w kolejności chronologicznej:
- GLEBA. Nie wiem niestety jeszcze jaka, czy kit czy gwint... Ma być coś około -60/-40.
- Nowy katalizator lub po prostu przelot. Byłby po prostu przelot, ale dygoczę przed przeglądami.
- Mapet w przednich lampach.
- Tylne lampki Hella Black Magic.
- Modyfikacja audio - dystanse w drzwi i jakiś sub do bagażnika.
Poza chronologią jest jeszcze w mojej głowie kilka gadżetów typu rygielki, gałka zmiany biegów, antenka alu itp pierdółki.