Bo TH są dopieszczaneMateusz90 pisze:Siema
czemu fotki nie na th?
[GOLF MK1] '76 MuCu
Moderator: G0 Karcio
- MuCu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki Powiem Ci, że też mam czasami takie chwile, że stoję przed nim i patrzę się "jak szpak w piz**".phanteon pisze:...matko jak to auto wygląda...po prostu mnie powala na kolana...mógłbym sobie siąść na krzesełku obok niego i sobie patrzeć. Mam nadzieję, że takie auta zachowają się przez kolejne 20-30 lat, żeby Nasze dzieci mogły kiedyś zobaczyć prawdziwe auta.
A coś wiadomo o przeszłości auta?
jeśli chodzi o historie to auto było zwykłym granatowym GTI, zbudował je lysystrzelno jr, potem przeszło na krótko w ręce kolegi z siewierza (jedrek86) i teraz cieszę się nim ja. Był kiedyś cały temat mk1 na youngtimer, ale gdzieś zaginął.
Mam fotkę jak wyglądał przed i w trakcie prac:
Ma Być Grubo To Musi Być Tłusto...
- MuCu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kliny już dawno są razem z brązowymi szybami, ale nie ma czasu na wymianępczerniej pisze:kupił byś klin na te tylne szyby
Cabrio wziął mój kolega - trafił w naprawde dobre ręce, już niedługo bedzie dopieszczany i zagoszczą dobre tajle. Pozdromaciekesz pisze:Oooooo nawet nie wiedzialem, ze do Ciebie cabrio poszlo Widze, ze ma sie dobrze, oby tak dalej! Jeszcze na GTC?
Groszek wiadomo - 1sza klasa:)
Ostatnio zmieniony sob mar 27, 2010 20:15 przez MuCu, łącznie zmieniany 1 raz.
- MuCu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kliny i brązowe szyby na miejscu, więc już się nie będziesz czepiałpczerniej pisze:kupił byś klin na te tylne szyby
Pozdro
Siema_jedrek_ pisze:siema MuCu
Ostatnio zmieniony śr kwie 14, 2010 19:30 przez MuCu, łącznie zmieniany 1 raz.