Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
dany_47 pisze:Siemka. Panowie z kluczyka i z pilota nie mogę zamknąć auta. Centralny zamek nie reaguje wogole.
Pod Vag'iem brak komunikacji z modułem 35 Central Locks.
Zdechła centralka? Czy kable się wypiely?
Wkładka w prawych drzwiach stoi na amen, nie można kluczyka przekręcićlwlw pisze:Bo powinieneś się łączyć z 46 moduł komfortu - on zawiera centralny zamek, a 35 to by było jakby centralny był oddzielnym modułem.
Czy wtyczka (wątpię) czy co to ciężko wróżyc, no może być coś z wiązką albo zamkiem, komfortem w sumie też - zobacz błędy najpierw, a i zobacz czy taka sama reakcja jest jak próbujesz zamknąć prawe drzwi.
Na weekendzie sprawdze vagiem jeszcze raz kompa bo auto na Lubelszczyźnie a ja w stolicy.
Jedno naprawie to za tydzień lub dwa kolejna rzecz wychodzi, co za auto zawistne
Było: MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm
Re: Kącik posiadaczy MK4
dany_47 pisze:
U mnie w VR6 Przewody + świece ~1000PLN i cewka ~1500PLN. I również mnie to czeka i pójdę właśnie chyba w BOSCHa.
A nie chciałbyś kupić przewodów beru z małym przebiegiem? 500 -1000 km.. Swego czasu mialem problemy z zapłonem u siebie w AQP. Aktualnie mam przerobiony na pojedyncze cewki z BDE a przewody leżą na półce od zeszłego roku.
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Przewody + świece nie same przewody
- Chrzanek`
- Forum Master
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Czyli jakbym mu zaproponował jakieś 150ziko to może by się skusił jako, że kumpel, a ja też bym na tym dobrze wyszedł
Mój sklep internetowy
Kliknij, a zostaniesz przeniesiony do mojego tematu
1.8t 4motion - R32 body - 213HP - oem+
http://bit.ly/sklep-fm_world
Mój sklep internetowy
-
- Gadatliwa bestia
Proste, np kupowane w intercars, oni mają tam swoją marżemass143 pisze:To i tak nie wiem co to za przewody za 800 zł
Najprostszy przykład http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... Items.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A mam takie pytanie, mam felgi alu, i na oryginalny lakier został rzucony jakies lakier z puszki, jak najłatwiej ten lakier z puszki będzie usunąc?
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Zatopiony zawsze w intercarsie sobie sprawdzam.
Ma to swoje plusy bo przygotowuje się finansowo pod intercars, później szukam taniej i zostaje na zbiornik paliwa
Panowie ktoś chętny na zderzaki ori z vr6?
I nie wiecie może gdzie wyrwać dokładkę R32 do Mk4 przód?
Ma to swoje plusy bo przygotowuje się finansowo pod intercars, później szukam taniej i zostaje na zbiornik paliwa
Panowie ktoś chętny na zderzaki ori z vr6?
I nie wiecie może gdzie wyrwać dokładkę R32 do Mk4 przód?
Panowie jak wygląda sprawa zrobienie geometri z felgami na dystansach ? To wpływa jakoś na zrobienie tego ?
Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
O ile się nie mylę i cytując - "Dystanse nie wpływają na zbieżność, kąt wyprzedzenia, kąt pochylenia i inne parametry ustawiane w trakcie "robienia geometrii". Oprócz jednej rzeczy, która się jednak zmienia : promień zataczania - bo zwiększa się odległość koła od zwrotnicy i teoretycznie powinno się skorygować kąt pochylenia koła lub kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy . Ale to teoria, bo w praktyce to mała różnica i nie do wyczucia (po montażu dystansów)"
vRSzkodnik - nic więcej, nic mniej jak Octavia II RS w gnoju
Kącik posiadaczy MK4
boris_kafarrow, pokazałeś cewke,a ja mówię o przewodach gdzie w ic przewody bosha do vr6 kosztują 500 zł i na bank można je znaleźć taniej plus świece i nie wiem gdzie tu 1000 zł no ale mniejsza z tym.
- golf3dawid
- Forum Master
Robiłem 2 razy zbieżność raz na 17 raz na 18 i nic nie mówili, a było wszystko ok.Robson91 pisze:Panowie jak wygląda sprawa zrobienie geometri z felgami na dystansach ? To wpływa jakoś na zrobienie tego ?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front