Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- mareczek115km
- Mały gagatek
Re: Kącik posiadaczy MK4
Witam
koledzy padło mi serwo o numerze 1j1 614 205 i, czy w to miejsce mogę włożyć serwo z numerem 1j1 614 205A ?
koledzy padło mi serwo o numerze 1j1 614 205 i, czy w to miejsce mogę włożyć serwo z numerem 1j1 614 205A ?
- barszczyk_84
- Mały gagatek
Witam ma ktoś na sprzedaż bądź zalega mu w garazu „uszczelka”, podkładka pod antenę dachowa?? Dajcie znać na 604828799
Ewentualnie jak ktoś przejeżdża koło ASO i może zakupić Pzdr
Ewentualnie jak ktoś przejeżdża koło ASO i może zakupić Pzdr
-
- Forum Master
zagadaj na allegro do VW_CLASSIC_PARTS kupisz nowa sama uszczelkę oryginalną, w ASO nie ma. jest tylko w komplecie
- Paviarotti
- Lord GTI
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Koledzy...kupiłem żarówki H7 na drogowe Philips WhiteVision, założone w lampach ori xenon. Żarówka widać jest lekko niebieskawa, kurde mówię kupię je i będzie kozak. Żarówki założone, nastała ciemność i power. Kuźwa co jest myślę...świecą na żółto jak te stare aż musiałem wysiąść i sprawdzić czy faktycznie je założyłem, jak się okazało założyłem je, ale za 120zł to ja pierdzielę mieć żólte światło.
https://m.sklep.intercars.com.pl/produk ... -set-2-szt
A tu jak u mnie to wygląda (fota z neta).
https://images.google.pl/imgres?imgurl= ... h%2Fx%2Fim
Brak słów, bym wiedział to w życiu bym ich nie brał. Światło nie jest nawet w minimalny sposód zbliżone do białego, taka sama żółta jak wcześniejsze żarówki.
https://m.sklep.intercars.com.pl/produk ... -set-2-szt
A tu jak u mnie to wygląda (fota z neta).
https://images.google.pl/imgres?imgurl= ... h%2Fx%2Fim
Brak słów, bym wiedział to w życiu bym ich nie brał. Światło nie jest nawet w minimalny sposód zbliżone do białego, taka sama żółta jak wcześniejsze żarówki.
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Jak poprawiło się mapę by na ciepłym lepiej palił, to po regeneracji pompy trzeba wracać do starych ustawień?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
nie wiem czy pasuje ale jak coś to mam 1j1 614 205mareczek115km pisze: ↑wt mar 20, 2018 12:47koledzy padło mi serwo o numerze 1j1 614 205 i, czy w to miejsce mogę włożyć serwo z numerem 1j1 614 205A ?
2x kupowałem w ASO...raz komplet a drugi raz był ktoś bardziej ogarnięty i powiedział że można kupić samą uszczelkę - niestety nie pamiętam jak to było z numerem częścipiotrek233 pisze: ↑śr mar 21, 2018 16:12zagadaj na allegro do VW_CLASSIC_PARTS kupisz nowa sama uszczelkę oryginalną, w ASO nie ma. jest tylko w komplecie
piotrek233 ta antena co szukasz, ma inny rozmiar gwintu niż ta co Ci wysłałem? Jeśli tak...to istnieją w ogóle takie anteny jak szukasz? Ja nigdy nie pamiętam jaki tam jest gwint Jeśli potrzebujesz taką samą antenę jak wysyłałem, to mogę zmotywować ojca aby poszukał też kierunków bo w PL jakieś mam na pewno
-
- Forum Master
No właśnie podobno juz w ASO nie ma oddzielnie, tylko w zestawie naprawczym anteny. W VW_CLASSIC_PARTS na pewno maja osobno.
Tak antena którą dostałem od Ciebie miała 5mm, ja szukam 6mm bo takie też występowały oryginalnie w aso ponad 100zł... Ale znalazłem już, na dniach na do mnie przyjść używka w bdb stanie.
Czasami kierunków w błotnik nie masz w nadmiarze?
Tak antena którą dostałem od Ciebie miała 5mm, ja szukam 6mm bo takie też występowały oryginalnie w aso ponad 100zł... Ale znalazłem już, na dniach na do mnie przyjść używka w bdb stanie.
Czasami kierunków w błotnik nie masz w nadmiarze?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
pewnie mam...musiałbym ojca wysłać na poszukiwanie Dlatego pytam o tą antenę...bo po więcej rzeczy zawsze łatwiej wysłać:P
W jakich autach były te anteny, normalnie w mk4?
W jakich autach były te anteny, normalnie w mk4?
- golf3dawid
- Forum Master
Szukam adapterow 5x100 na 5x120 16mm, zna ktoś firmy które robią takie adaptery? Dystom, RR custom robią minimum 18.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
Panowie pytanie do znawców z serii ALH , ASV. będę wymieniał pasek klinowy nie wiem jeszcze czy napinacz( amortyzator jest nie wylany a rolkę na nim sprawdzę luzy gdy zluzuje pasek) Jednam pytanko co z rolka prowadzącą pasek tą plastikową? co ile powinno sie ja wymieniać? od ostatniej wymiany minęło 100 tyś( rozrząd co 90 a o tym się zapomniało)
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
seria ALH 90 km-->>soft-->>127km-->>wtryski ASV+ ASO Damian ppp ==145km
seria ALH 90 km-->>soft-->>127km-->>wtryski ASV+ ASO Damian ppp ==145km