Ten półksiężyc też tam jest? Nie mogę go zlokalizować. Dysponujesz może jakimś zdjęciem tego półksiężyca, linkiem?Robson91 pisze:Centralnie na środku skrzyni u góry jakby ktoś ci ruszał lewarkiem to byś zobaczył
No wiem o co chodzi, chcesz wbić 1 a tu blokada i musisz drugi raz albo odpuścić sprzęgło i dopiero, gadałem z kuzynem to mówił że może całkiem to stanąć że żadnego biegu nie będzie można wrzucić
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
Kącik posiadaczy MK4
theblues888,
tutaj jest sporo podpowiedzi ...
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ture-Index" onclick="window.open(this.href);return false;
tutaj jest sporo podpowiedzi ...
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ture-Index" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, czym najlepiej okleić elementy z tą złażącą pseudogumą?
A druga rzecz jaki mieszek kupić?
Przy czym nie chce żadnych szaleństw tylko żeby to wyglądało po ludzku a nie takie powycierane...
A druga rzecz jaki mieszek kupić?
Przy czym nie chce żadnych szaleństw tylko żeby to wyglądało po ludzku a nie takie powycierane...
Ostatnio zmieniony czw lut 05, 2015 21:45 przez lwlw, łącznie zmieniany 1 raz.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
ja kupile BOSCHa i zbiera eleganckoPaviarotti pisze:flatron1984, sprawdź może taką głupia rzecz jak to czy Ci nic w bagażniku nie stuka
golf3dawid, właśnie kończy mi się pióro z tyłu i myślę co zakupić, chyba zamiennik wpadnie, bo na początku zbierał w miarę.
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Kącik posiadaczy MK4
lwlw, do lakiernika troche szkoda dawac, bo kasy wezmie duzo. A pucha za 30zł da rade na pewno
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Zedrzeć gumę, przepolerować to i zostawić. Po co malować
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Re: Kącik posiadaczy MK4
Ja tak zrobilem i wg mnie kiepsko wyglada taki "goly" plastik. Pomalowalem tak jak kolega wyzej napisal Bollem i jest
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
- Paviarotti
- Lord GTI
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Kącik posiadaczy MK4
Paviarotti, perfekcyjny w każydm detalu
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4