Kącik posiadaczy MK7
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK7
Ja bym wymienił od razu, przed wymiana zrobił zdjęcia spasowania itd. I zarządał że ma być identycznie jak w fabryce. Dali ciała, niech teraz zrobią jak trzeba.
Kącik posiadaczy MK7
Postanowiłem zgłosić to pisemnie (do tej pory to były tylko telefony i mail'e) i żądać rekompensaty finansowej, a mówili mi żebym nie jechał po samochód w piątek.
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Kącik posiadaczy MK7
Że niby piątek zły początek? Kurde, to co ja mam powiedzieć - w piątek się urodziłem
A tak na serio, spróbować nie zaszkodzi. Oby tylko łosie się za bardzo nie stawiali...
A tak na serio, spróbować nie zaszkodzi. Oby tylko łosie się za bardzo nie stawiali...
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik posiadaczy MK7
To już wiesz dlaczego masz golfa montowanego w Azjinavwiedzony pisze:Kurde, to co ja mam powiedzieć - w piątek się urodziłem
Tylka dlaczego ja też mam z tamtych stron skoro urodziłem się w niedzielę ? W sumie to też odbierałem golfa w piątek. Z drugiej strony, to poprzednie auta też zawsze odbierałem w piątek i było O.K. Czyli nie zawsze ten dzień tygodnia jest zły .
Zorro1234
Dobrze, że napisałeś. Teraz możesz spokojnie czekać na ich propozycję. Może kasy Ci nie dadzą ale gratis przegląd, czy większy rabat jest już osiągalny.
Panowie powiedzcie mi jak włączyć gadanie nawigacji w RNS 510? Pokazywać pokazuje ale nie gada np. Skręć w lewo za 300m
nie che wyjść na całkiem zielonego, ale jakbyś mógł napisać krok po kroku jak mam ustawić trasę z Ustrzyk Dolnych do Krakowa przez Rzeszów, bo albo zle patrze i nie mogę tego zrobić, pozdrawiamnavwiedzony pisze:Sprawdzone. U mnie da się bez problemu ustawiać cele pośrednie - jest taka opcja (na pasku, który wyskakuje po przyłożeniu ręki) o nazwie "moje trasy" (znajduje się zaraz po prawej od "moje cele") i tam sobie może robić trasy składające się z wielu punktów.
- navwiedzony
- 777
No właśnie tak podejrzewałempiteks pisze:To już wiesz dlaczego masz golfa montowanego w Azji
Pewnie gada, ale jest wyciszona. Musisz sprawdzić co jest poustawiane w opcjach dźwięku. Teraz dokładnie nie pamiętam jak to było w tej 510-ce, ale gdybyś dalej miał problemy, to spróbuję obadać dokładniej w aucie kumpla z roboty.sliwa404 pisze:Panowie powiedzcie mi jak włączyć gadanie nawigacji w RNS 510? Pokazywać pokazuje ale nie gada np. Skręć w lewo za 300m
Napiszę Ci co i jak wieczorem, bo muszę mieć dostęp do auta i dla pewności sprawdzić wszystko po kolei. Powiedz mi jeszcze tylko czy z Ustrzyk będziesz wyruszał czy Ustrzyki też mają być na trasie, a startujesz z innego miejsca.volf_66 pisze:nie che wyjść na całkiem zielonego, ale jakbyś mógł napisać krok po kroku jak mam ustawić trasę z Ustrzyk Dolnych do Krakowa przez Rzeszów, bo albo zle patrze i nie mogę tego zrobić, pozdrawiam
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
Kącik posiadaczy MK7
chyba dziś rano czekając na zonę przed wyjazdem do pracy znalazłem rozwiązanie,
opcja punktów pośrednich pojawia się dopiero po wybraniu i zaakceptowaniu trasy, bo myślałem że jest np wybierz cel> wpisuje Kraków, następnie szukałem czegoś prowadź przez, lub cel pośredni, ale nic takiego nie było, bo jak wpisze trasę z Ustrzyk do Krakowa to nawigacja podaje mi 3 trasy przez mniej więcej Krosno Tarnów, a ja chciałem zobaczyć ile będzie dłuższa trasa jeżeli pojadę z Ustrzyk ~115 km do Rzeszowa i następnie autostrada do Krakowa, chodzi mi aby szybko porównać ile nadłożę km a czy zyskam czas??
opcja punktów pośrednich pojawia się dopiero po wybraniu i zaakceptowaniu trasy, bo myślałem że jest np wybierz cel> wpisuje Kraków, następnie szukałem czegoś prowadź przez, lub cel pośredni, ale nic takiego nie było, bo jak wpisze trasę z Ustrzyk do Krakowa to nawigacja podaje mi 3 trasy przez mniej więcej Krosno Tarnów, a ja chciałem zobaczyć ile będzie dłuższa trasa jeżeli pojadę z Ustrzyk ~115 km do Rzeszowa i następnie autostrada do Krakowa, chodzi mi aby szybko porównać ile nadłożę km a czy zyskam czas??
- navwiedzony
- 777
Kącik posiadaczy MK7
Wg map wujka googla nadkładasz prawie 40 kilometrów, a zyskujesz tylko 10 minut.
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK7
Ale tu spokojnie, jak nie w kąciku
Do rzeczy! Panowie, czy grzebaliście już coś VCDSem w swoich mk7? Jaka jest minimalna wersja kabla, który się połączy?
Na niemieckich forach jest już troszkę to opisane, ale chciałbym znać też Wasze zdanie.
Do rzeczy! Panowie, czy grzebaliście już coś VCDSem w swoich mk7? Jaka jest minimalna wersja kabla, który się połączy?
Na niemieckich forach jest już troszkę to opisane, ale chciałbym znać też Wasze zdanie.
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
- navwiedzony
- 777
Kącik posiadaczy MK7
Wywołany się melduje. Już nie posiadacz MK7, ale chyba mogę się wypowiedzieć..
Najwięcej VCDS-em grzebał w swoim Golfiku kolega milymk7 i to do niego polecałbym się odezwać na PW.
Najwięcej VCDS-em grzebał w swoim Golfiku kolega milymk7 i to do niego polecałbym się odezwać na PW.