Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
teraz gościu co ma gastronomie obok mojej firmy dał takie koło do e38...
dzejson kogo pocałowałeś?
dzejson kogo pocałowałeś?
takie dwie fajne panny dwa dni przed dzwonem odebrały Punto z salonu, u mnie poszedł grill, halogen i straciłem jedną blendę + ubytek lakieru na zderzaku jest.. będzie robione od Wtorku cały zderzak na nowo + nowy grill + emblemat, ale Punto masakra, zderzak w 3 kawałkach (2 na jezdni) i klapa zagięta.. generalnie wtedy w tunelu w Katowicach było 5 dzwonów, przed nami dwa takie same i za nami dwie takie sam historie.. tylko my na wesoło się dogadaliśmy a panowie z tyłu to trochę nerwowo.. szarpanki.Piwu pisze:dzejson kogo pocałowałeś?
kolega zna się na rzeczy, ale linia e46 po lifcie niestety wygrywa wszystko
kolega zna się na rzeczy, ale linia e46 po lifcie niestety wygrywa wszystko
dzejson, No no to tylko pozazdrościć
Nie lubie ferrari... ale to mnie porobiło
Nie lubie ferrari... ale to mnie porobiło
4motion
DriverFR ostatnio jade sobie spokojnie A4 moim moplikiem jakieś 140 150km/h patrze w lusterko, a tam Toyotke pogania coś długimi... Toyotka mnie wyprzedza, a tam Ferrari FF, był to pierwszy samochód, który na autobanie był głośniejszy niż moja maszyna haahahha robi robote ten samochód.
Piwu, najlepsze są momenty jak człowiek leci sobie 200+ a tutaj bokiem leci coś szybciej, dużo szybciej
Piwu, No jest Ja miałem okazję jedynie zobaczyć jak gumball 3000 jechał niedaleko ode mnie. Ustawiłem się z ziomkiem i obczajaliśmy akurat na prostej jak przejeżdżali, ładnie drze ryja toto
4motion