Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Będę miał na handel zwrotnice z octavi1 vrs bo zostawiłem swoje oraz zaciski i jarzma od 288 tarcze i klocki tez mogę dorzucić są w połowie zużyte na moje oko,oczywiscie zestaw zdjęty z auta sprawny do wyczyszczenie i odmalowania ewentualnie można dla spokoju założyć zestawy naprawcze gumek
Kącik posiadaczy MK4
za ile?
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Też słyszałem, że nacinane tarcze nie tyle się same krzywią co łatwiej je pokrzywić np. wjeżdżając w większą kałużę.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Tak samo jak każdą inną ja jak załatwiałem sobie tarcze to gadałem z kierownikiem u siebie i mówił że nacinane do bardziej ostrej jazdylwlw pisze:Też słyszałem, że nacinane tarcze nie tyle się same krzywią co łatwiej je pokrzywić np. wjeżdżając w większą kałużę.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Jak wam się widzi ksenon, biały obrys, biały kierunkowskaz boczny i tylne US'y dymione? czy lepiej białe?
-
- Użytkownik
Re: Kącik posiadaczy MK4
Biale
ALH -> seria 98,1KM/225Nm -> soft 122,2KM/290,5Nm -> 0,205 & korekta 142,5KM/319Nm
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
A miał ktoś do czynienia z tarczami EBC?
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
Kącik posiadaczy MK4
zanieczyszczenia z powierzchni uciekająmówił że nacinane do bardziej ostrej jazdy
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Ja u siebie nie zauważyłem żeby bardziej cięło klocek. Bardziej tnie mi tarcza z tyłu, która jest już stara i porysowana ;]
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
ja mam tarcze TRW i są krzywe. Biją przy hamowaniu ,aż kiera podskakuje. Poprzedni właściciel zmieniał na takie i nie wiem może z 10 tys mają zrobione nawet rant się jeszcze nie zrobił. Lipa straszna. Trzeba przetoczyć
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Ja założyłem nowy komplet ATE tarcze i klocki i nie dało się jeździć, przy hamowaniu kiera bardzo latala. po wizycie u tokarza jak ręka odjął. swoja droga niezłe dziadostwo teraz robią.
Kącik posiadaczy MK4
U siebie zauważyłem, że nacinana nawiercana tarcza sama w sobie ma wyższą temperaturę pracy. Bez większego hamowania po zdjęciu kołpaka cała felga była ciepła. Co za tym idzie - jak wjedziesz w kałużę...
Nie bierzcie ferrodo do ręki... to już nie są te klocki co kiedyś. piszczą pylą i wcale rewelacyjnie nie hamują...
Nie bierzcie ferrodo do ręki... to już nie są te klocki co kiedyś. piszczą pylą i wcale rewelacyjnie nie hamują...