Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Kącik posiadaczy MK4
To co może być przyczyną tego piszczenia opon na zakrętach?
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- Paviarotti
- Lord GTI
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
Witam.
Jak chce dorobić dodatkowy kluczyk scyzoryk do golfa to kupuje obojętnie jaki dwuprzyciskowy, dorabiam grot, koduje immo i będzie już działało?
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Jak chce dorobić dodatkowy kluczyk scyzoryk do golfa to kupuje obojętnie jaki dwuprzyciskowy, dorabiam grot, koduje immo i będzie już działało?
Kącik posiadaczy MK4
Nie. Dwu-przyciskowe kluczyki występowały w dwóch opcjach: 433MHz i 434 MHz.bartas20 pisze:Jak chce dorobić dodatkowy kluczyk scyzoryk do golfa to kupuje obojętnie jaki dwuprzyciskowy, dorabiam grot, koduje immo i będzie już działało?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Jak rozpoznać który, to który?Kamel pisze:Nie. Dwu-przyciskowe kluczyki występowały w dwóch opcjach: 433MHz i 434 MHz.bartas20 pisze:Jak chce dorobić dodatkowy kluczyk scyzoryk do golfa to kupuje obojętnie jaki dwuprzyciskowy, dorabiam grot, koduje immo i będzie już działało?
A kluczyk w aukcji jak poznać?lwlw pisze:Srawdź jaki masz moduł komfortu i licznik (immo2/immo3).
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Kącik posiadaczy MK4
jak masz orginalny kluczyk scyzoryk , to wystarczy otworzyć go i na części z przyciskami masz wszystko wypisane - numer , oraz częstotliwość i takiego szukasz na aukcjach , kupuj tylko ori nawet użwane , grot surowy także można dokupić i po nacięciu wymienićbartas20 pisze:Jak rozpoznać który, to który?
-
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Panowie ile pompujecie 205/55/16? Na klapce od wlewu jest ze po 1.9 jak nie jest zbyt obciazony. A ze ja jezdze sam lub w dwie os to tyle pompowalem. Ostatnio wulkanizator mi powiedzial ze to stanowczo za malo
ALH -> 205 -> soft