Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Panowie gdzie i w jaki kolor kabla polecacie się wpiąć przy instalacji modułu świateł do jazdy dziennej (chodzi mi o wyjście na drogowe)? Miło bym to widział w kabinie, ale jeżeli lepiej/wygodniej to znaleźć pod maską to też nie pogardzę bo mam wolny kabel idący z kabiny w rejon lamp.
P.s. Jeszcze druga sprawa do kolegów od części: miałby ktoś na opchnięcie element wzmacniający zderzak od wewnątrz (ten przy spryskiwaczach) oraz dwie ori kratki zderzaka? Jeździłem po okolicznych sklepach/szrotach i żaden nie chciał tego wyjąć ze zderzaka. Tacy lojalni. A jak kur... cały zderzak potrzebowałem to wszyscy mieli zdekompletowane i słono liczyli za dodatki w postaci kratek i wzmocnień. Jeden cwaniak nawet ślizgi zdemontował i powiedział, że można u niego dokupić...
P.s. Jeszcze druga sprawa do kolegów od części: miałby ktoś na opchnięcie element wzmacniający zderzak od wewnątrz (ten przy spryskiwaczach) oraz dwie ori kratki zderzaka? Jeździłem po okolicznych sklepach/szrotach i żaden nie chciał tego wyjąć ze zderzaka. Tacy lojalni. A jak kur... cały zderzak potrzebowałem to wszyscy mieli zdekompletowane i słono liczyli za dodatki w postaci kratek i wzmocnień. Jeden cwaniak nawet ślizgi zdemontował i powiedział, że można u niego dokupić...
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, czy 300 za wymianę zawiechy i 250 za swap hebli to dużo?
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
yogi_ziom, czemu sam nie chcesz się za to zabrać przynajmniej za heble, druga osoba będzie Ci potrzebna jedynie przy końcowej fazie czyli odpowietrzaniu zacisków, co do zawieszki też sprawa nie jest jakaś skomplikowana, ja ogarnąłem to z kumplem za jeden nie cały dzień + poli w belkę i w wahacze
Nieźle tam w tych Twoich okolicach skubią za TJUNINGI
Nieźle tam w tych Twoich okolicach skubią za TJUNINGI
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
Kącik posiadaczy MK4
Hehehe Niestety problem z brakiem czasu i miejsca do zabawy dokucza chyba najbardziej, bo od dawna nie zrobiłem nic pożytecznego dla mojej fury
Stąd właśnie skłaniam się ku wydaniu kilku złociszy i zrobieniu tego na warsztacie. Ile twoim zdaniem powinno to wynieść?
Stąd właśnie skłaniam się ku wydaniu kilku złociszy i zrobieniu tego na warsztacie. Ile twoim zdaniem powinno to wynieść?
Kącik posiadaczy MK4
yogi_ziom pisze:Panowie, czy 300 za wymianę zawiechy i 250 za swap hebli to dużo?
Hehecinek2004 pisze:Mimo że mechaniki unikam, to za taką kasę bardzo chętnie Ci to zrobię
Pewnie nie tylko Ty
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Re: Kącik posiadaczy MK4
Zrobię któregoś dnia. Zostało mi trochę folii i miałem dzisiaj całe popołudnie wolne, więc wykorzystałem ją na obklejenie grilla. Rewelacji nie ma, ale zawsze cośkaracz pisze:rób foty
Using Tapatalk
- marcinnxtdi
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Panowie macie kogoś sprawdzonego o maglownic na allegro ?
Potrzebuje magiel do fabi I
Potrzebuje magiel do fabi I
Kącik posiadaczy MK4
kącikowcy poratuje ktoś linkiem do VCDS lite1.2 po polsku. Udało mi się poszukać i zainstalować po angielsku i niby aktywna jest ale wszystkie okna nie otwierają sie no i po angielsku. a chce po polsku a to co czytam na chomiku to że wirusy i trojany
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Koledzy mam pytanko. Juz jakis czas jezdze swoim bolidem ale do tej pory nie doszlam do czego sluzy jeden przycisk. Pod pokretlami od nawiewu jest przycisk od klimatyzacji, obok jest drugi, po wlaczeniu przez jakies 3 sek slychac cos za schowkiem. Do czego sluzy ten przycisk i kiedy go sie uzywa?
ALH: 139KM/311Nm
U mnie za włożenie gwintu wołają po 3 dyszki od amorkayogi_ziom pisze:Hehehe Niestety problem z brakiem czasu i miejsca do zabawy dokucza chyba najbardziej, bo od dawna nie zrobiłem nic pożytecznego dla mojej fury
Czyli prosta kalkulacja... ehh... może znajdę kogoś innego :/
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kącik posiadaczy MK4
U mnie znajomy placil cos kolo 280zl, sasiad jak wyminial lozysko to za wyjecie jednego amora zaplacil 80zl, wiec tamta cena to raczej prawie normalna, choc nie niska.