Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- damian_piaski
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
krazorek, dzięki
będę szukał JP Group albo Meyle
będę szukał JP Group albo Meyle
Wrzuć na luz i spójrz na to z lotu ptaka ;)
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
no to pominąłeś "drobny" fakt...pamiętaj że jest sporo różnic i warto podawać info, że auto jest zza oceanuMozgi pisze:Craash napisał(a):
Masz pewnie samochód z USA, co?
Zgadza się
PS skrzynia manualna? Jeśli tak...to nie jest przypadkiem tak, że rozrusznik nie zakręci dopóki nie wciśniesz sprzęgła ?
Re: Kącik posiadaczy MK4
Dokładnie takQto pisze: no to pominąłeś "drobny" fakt...pamiętaj że jest sporo różnic i warto podawać info, że auto jest zza oceanu
PS skrzynia manualna? Jeśli tak...to nie jest przypadkiem tak, że rozrusznik nie zakręci dopóki nie wciśniesz sprzęgła ?
Kącik posiadaczy MK4
karacz Ja mam na naklejce na wlewie przy max obciążeniu góra 2.4 bara. Jak tak będziesz jeździł to zarypiesz bieżnik na środku opony...i to wcale nie będziesz na to dużo czasu potrzebował...
- Paviarotti
- Lord GTI
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
nawet nie tak trochę...nie wiem jaki silnik, ale u mnie VW proponuje 1.9 z przodu i z tyłu na pustym aucie, ja dmucham 2.0...właściwie dmuchałem bo teraz więcej, odkąd jest gwint to nie da się jeździć na takim balonie z takim ciśnieniem Na klapce wlewu paliwa powinna być wlepa z ciśnieniami konkretnie do Twojego auta...
1.9 TDI na pustym aucie tez jest po 1.9. Ja na przod daje 2.1, tyl 2.0
ALH + 205 + chip
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
W dizlu z przodu na 1.9 to jest chyba kapeć na balonowych oponach to tak waliłem gruuubo ponad 2.
To i tak lepiej niż teraz po 3,7 z tyłu
To i tak lepiej niż teraz po 3,7 z tyłu
Kącik posiadaczy MK4
Ale po co az tyle, jaki jest sens tyle dmuchac? Tosz to kuwra jeszcze twardziej sie robi.
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
nie wiem jak u Paviarottiego, ale u mnie na "normalnym" ciśnieniu nie da się jeździć...jest taki pingpong że ciężko sobie wyobrazić a przejazd po płytach betonowych to nie lada wyczyn...nie mówiąc już o tym jak to wygląda z zewnątrz Balon w połączeniu ze sztywnym gwintem nie działają najlepiej. Im więcej napiedyrole powietrza (w graniach rozsądku - wiadomo), tym lepiej się jedzie.
Jak miałem 16 to dawałem dwójke a na 17 dałem 2.5 2.4 tył
Wysłane z mojego Monster X5 Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Monster X5 Pro przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Ja mniej więcej też tak daje, a jak dmuchałem więcej to już wyraźniej twardo było !