Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Auta mają po 15 lat. Nie kupisz igły- zawsze się znajdzie coś do lakierowania. Jeżeli auto masz pewne nic się nie dzieje to bym zostawił i dokupił graty.
Kącik posiadaczy MK4
Jak wiesz już co masz zrób co trzeba i lataj.
Kupię:
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Da radę naprawić/przerobić lampkę w schowku? niestety ciągle sprezynka wyskakuje
- arekgroszek
- Użytkownik
- Auto: GOLF IV
- Silnik: 1.8T
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Panowie posiadam gałkę na sprzedaż r32 albo r line na 5 biegów w stanie bardzo dobrym jest identyczna jak w tym ogłoszeniu http://olx.pl/i2/oferta/ramka-mieszek-w ... 9Igxf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Rozmawiałem dziś z babką tapicerem, 600 zł za oklejenie podsufitki jeśli sam zerwę stary materiał + jakieś śmieszne marudzenie, że wgłębienia na rączki są głębokie, a przód jest szerszy niż tył kawałek dalej w Tarnobrzegu 250 zł
- arekgroszek
- Użytkownik
- Auto: GOLF IV
- Silnik: 1.8T
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
mass143,
Ale to już koszt materiału z obszyciem? A nie lepiej samemu się zabrać i zrobić porządnie?
Ale to już koszt materiału z obszyciem? A nie lepiej samemu się zabrać i zrobić porządnie?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
tyle to ja też wiem I wiem gdzie mniej więcej przychodzi ta cześć...bo wiem skąd mi wypadła Wypadło mi to już kilka lat temu...i za każdego kolejnego mk4 co rozbierałem też mi wypadały te blaszki zawsze zapomniałem sprawdzić przed rwaniem tapicerki gdzie to siedzi:)bjoern pisze:Qto, wiem tylko, że na wcisk jakoś
mass143, czym to chcesz okleić, że 600zł wołają? Kumpel bierze 300-400zł za alcantarę...
...i po co zrywać stary materiał? No chyba, że sam odpada...
Kącik posiadaczy MK4
arekgroszek, tak. znając moje zdolności plastyczno manualne to to się nie uda
Qto, ja chciałem zwykły materiał jak ori sufit, a tam proponowali jakiś śliski, błyszczący i perfidnie mi wmawiała, że podobnego do oryginalnego nie dostanę bo to materiał z 98r
Qto, ja chciałem zwykły materiał jak ori sufit, a tam proponowali jakiś śliski, błyszczący i perfidnie mi wmawiała, że podobnego do oryginalnego nie dostanę bo to materiał z 98r
Kącik posiadaczy MK4
Może ktoś ma na sprzedaż kierunkowskazy przednich lamp?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Ma ktoś może dostęp do schematów elektryki w MK4? Poszukuję rozpiski pinów w kostkach do ECU od 1.6 AKL i 2.3 AQN, chodzi i porównanie i wychwycenie różnic we wiązce idącej do wnętrza