Nano technologia to jakiś polimer który tworzy warstwę ochronną i daje ładny wygląd i odpycha wodę jak bsd, mam zamiar to wypróbować na jesień i zobaczyć jak będzie się spisywało w deszczową pogodę.sliwa404 pisze:PS. Powiedz coś więcej o tym zestawie sonaxa
piteks pisze:Mam i mogę spokojnie polecić. Aplikacja banalna, zapach gumy balonowej, piękny look, a 2 warstwy w lecie przy cotygodniowym myciu wg przykazań żyje 4 max. 6 tygodni .
To dobrze wiedzieć, 4 tygodnie żywotności, to bardzo przyzwoicie jak na letni wosk, więc trzeba zamówić oba do testównavwiedzony pisze:To samo tyczy się Poorboy's Natty's Paste Wax Blue - miałem, zużyłem całe opakowanie, byłem zadowolony
Wiadomo, że im bardziej styrany lakier tym lepszy efekt da politura, jak się położy na lakier po korekcie, to praktycznie nie widać różnicy między politurą, a zwykłym woskiem, może poza minimalnym "przyciemnieniem" lakieru.navwiedzony pisze:Poorboy's Black Hole - na mnie nie zrobił jakiegoś mega wrażenia, ale ludziska są zadowolone, więc całkiem złe to na pewno nie jest
Ale ludziom to się podoba, jak auto z pajęczyną rys po takim zabiegu zmienia się w lśniące