Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Sprawny samochód, katalogowe opony i masz.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Kącik posiadaczy MK4
Pewnie po prostu jezdzicie bardziej po obrzeżach niż po mieście. Przy średnich korkach miałem dzisiaj prawie 12 litrów i średnią prędkość 17km/h
Kącik posiadaczy MK4
Ty masz ARL, a AJM'owi daleko mu pod względem spalania jak i mocy.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
-
- Mały gagatek
Kącik posiadaczy MK4
A myślisz że tam masz kumpli? Też mają/mieli grupę co z ciebie się naśmiewali. Ale dalej uważaj ich za spoko ludzi.joseph82 pisze:Teraz tobie żal ściska, że tam nie jestes?
A Ty ile masz lat (jak i cała reszta tam zgromadzonych) żeby człowieka za plecami bluzgać i oczerniać? Takie cwaniaki z was. Może dasz screena jakim poziomem słów tam operujecie na mój temat?Szamper pisze:cezarekane, ile Ty masz lat że zachowujesz sie jak dziecko? Tak Ci żal że już Cie tam niema i wszędzie gdzie to tylko możliwe musisz hejtować? Nie zapominaj, że też byłeś członkiem tego kącika przez ponad 1,5 roku.
Nie pozdrawiam.
Kącik posiadaczy MK4
Panowie zróbcie sobie połączenie konferencyjne na GG albo innym komunikatorze i sobie nawrzucajcie ile dusza zapragnie a oczy zniosą.
Nie każdy odczuwa przyjemność z czytania Waszych wynurzeń.
Nie każdy odczuwa przyjemność z czytania Waszych wynurzeń.
- OEM+
- Auto: 7R Variant, 4R32
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
To Ty daj screena, bo doskonale wiedziales/ widziales co bylo pisane. Wiesz, to podobno demokracja sie nazywa. Kazdy robi to co chce/ lubi.cezarekane pisze:A Ty ile masz lat (jak i cała reszta tam zgromadzonych) żeby człowieka za plecami bluzgać i oczerniać? Takie cwaniaki z was. Może dasz screena jakim poziomem słów tam operujecie na mój temat?
Swoja droga jak pisales, kacik wzajemnej adoracji, nikt poza naszym gronem nie widzi co jest tam pisane, wiec o *#cenzura#* Ci chodzi? To co tam bylo/ jest napisane nie wypływa do szerszej publiczności a wiec odpierdol sie po całości, Tzw. wolność słowa.
A od moich lat sie odpierdol, znam Twój wiek, myślałem że człowkek w Twoim wieku potrafi zachować się jak dorosły, nie jak "galerian:
Dziekuję, dobranoc
Jak zwykle. Nie pozdrawiam
P.S. Można mnie zbanować
Re: Kącik posiadaczy MK4
A myślisz że tam masz kumpli? Też mają/mieli grupę co z ciebie się naśmiewali. Ale dalej uważaj ich za spoko ludzi.cezarekane pisze:joseph82 pisze:Teraz tobie żal ściska, że tam nie jestes?
Różnica między mna a Tobą jest taka, że ja wiem, jestem swiadomy tego, że jestem narwany w pozytywnym tego słowa znaczeniu i sie tym nie przejmuje. Zlewam to. Wpis bez dalszej odpowiedzi ...
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paviarotti
- Lord GTI
-
- Mały gagatek
Kącik posiadaczy MK4
Dobre dobre, poprawiłeś mi humor.joseph82 pisze: narwany w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Szamper, skoro panuje wolność słowa to będę pisał o waszym kąciku wzajemnej adoracji ( i innych grupach)wszystko to co wiem, stopniowo. Nie zabronisz mi, to nie fb gdzie można zaszczuć człowieka za plecami. Kozaki to tam jesteście a tutaj? No właśnie.
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
- Chrzanek`
- Forum Master
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Hahahaha, a potem znów będzie płacz, że ten kącik to nie to samo co kiedys, bo ten i tamten dostał bana, a tamten to był żądny władzy. 'Wyczilujcie' jajca moi drodzy i nawrzucajcie sobie na najbliższym większym zlocie. Co by zachować się jak dorosły facet, a nie dziecko Kącików było dużo i będzie cały czas przybywać. A że na każdym ktoś będzie na kogoś płakać i lamentowac, to taka kolej rzeczy, trochę dziecinna, ale 'lajf is brutal'
A teraz pytanie do gwinciarzy. Moja pierwsza zima na gwincie. Czym wysmarować gwincior i zabezpieczyć? Widziałem, że izolacją takie tjuningi robią, sprawdza to się w praktyce? Pozdrawiam
A teraz pytanie do gwinciarzy. Moja pierwsza zima na gwincie. Czym wysmarować gwincior i zabezpieczyć? Widziałem, że izolacją takie tjuningi robią, sprawdza to się w praktyce? Pozdrawiam
Mój sklep internetowy
Kliknij, a zostaniesz przeniesiony do mojego tematu
1.8t 4motion - R32 body - 213HP - oem+
http://bit.ly/sklep-fm_world
Mój sklep internetowy