Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
sliwa404, okej, tylko w takim stanie jak moj, to Twoj raczej nie jest.
No ja wlasnie bede bral regenerowany i swoj oddam. Ciekawi mnie jaka bedzie roznica, bo oprocz tego, ze już lał, to luzy tez mial spore.
No ja wlasnie bede bral regenerowany i swoj oddam. Ciekawi mnie jaka bedzie roznica, bo oprocz tego, ze już lał, to luzy tez mial spore.
Kącik posiadaczy MK4
Panowie , gdzie w mk4 znajduje się tabliczka znamionowa żeby sprawdzic maksymalne dopuszczalne obciążenia obu osi?
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
wron, Pod maską na prawym kielichu, przynajmniej u mnie tam jest
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
Kącik posiadaczy MK4
Fabryczne sprężyny TDI GTI vs EIBACH Pro-Kit -30
Będzie jakaś wyraźna różnica?
Szukam sprężyn jak najbardziej odpowiadającym tdi gti
Będzie jakaś wyraźna różnica?
Szukam sprężyn jak najbardziej odpowiadającym tdi gti
Re: Kącik posiadaczy MK4
ja mam zamiennik dobrej jakości i nie odbiega od ori wykonania, nie jest taki giętki.*Devi(L)* pisze:Panowie jaką kupić osłone pod silnik ? Rezaw - Plast czy ori używka ?
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
Czyli bardziej podatny na pęknięcia?karacz pisze: nie jest taki giętki.
Kącik posiadaczy MK4
U mnie akurat wynika to z tego, że jest grubszy niż ori, ale generalnie masz racje
Re: Kącik posiadaczy MK4
Moja osłona po sezonie już nie ma siły. Oberwalo się nawet dwóm bocznym osłonom, więc czeka mnie wymiana na komplet. Lewą muszę szukać z otworem na tunel chlodzacy skrzynię, albo wytne otwór w nowej