Radio musi mieć możliwość obsługi zmieniarki. Sprawdź czy po prostu jest podpieta do tego radia. Śmiem twierdzić że nie, a czy da się podpiąć to inna sprawaMnichPro pisze:Stanley777,
Ale czy mogło byc cos innego? 80zl. Bo nie wiem moze nie umiem jej obsługiwać lub cos albo to przez to ze mam nieoryginalne radio.
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
vRSzkodnik - nic więcej, nic mniej jak Octavia II RS w gnoju
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Kącik posiadaczy MK4
Pany czyściciele wozów, a raczej maniacy w czyszczeniu. Potrzeba mi kupić polerkę do auta. Ma to być coś sensownego, ale nie koniecznie kosztującego 1000zł. Doradzicie coś ?
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Ta z k2 ponoć daje rade ale ja się tam nie znam.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
Chcesz rotacje czy DA? Na potrzeby własne to okolice 600zł wystarczy w zupełności polecam LARE bo lepszy sprzęt to już skok do 1500zł za rupesa czy flexasebekgolf pisze:Pany czyściciele wozów, a raczej maniacy w czyszczeniu. Potrzeba mi kupić polerkę do auta. Ma to być coś sensownego, ale nie koniecznie kosztującego 1000zł. Doradzicie coś ?
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
-
- Forum Master
czujnik doładowania. Sprawdź jego wiązkę bo kabelki do tego czujnika są jak do lampek choinkowych i byle pyle i można je uszkodzić niechcący a i same też się przecierają itp.
Znajdziesz go na orurowaniu intercoolera.
Było: MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
K2 ,Masnersebekgolf pisze:Potrzeba mi kupić polerkę do auta. Ma to być coś sensownego, ale nie koniecznie kosztującego 1000zł. Doradzicie coś ?
Ja posiadam Masnera na początek jest ok i nie kosztuje fortuny
-
- Forum Master
Zapewne świeci Ci się check.MnichPro pisze:dany_47,
A ten błąd w czymś przeszkadza?
Jeśli ten czujnik tam włożyli to zapewne spełnia jakąś funkcję.
Jeśli nie zauważasz że auto wyraźnie gorzej pracuje czy tam innych defektów to tylko od Ciebie zależy czy to naprawisz czy nie.
Poza tym przejrzeć kable nic Cię nie kosztuje a to najczęstsza przyczyna problemu z tym czujnikiem.
A może sam czujnik kosztuje grosze.
Zawsze lepiej wymienić i mieć spokój żeby nic innego za tym nie poszło ale to już Twoja decyzja.
Było: MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm
Kącik posiadaczy MK4
Ile "tjuner" może wołać za kompletny wydech 2,5" z kwasówki? bo powiedzieli mi 1.8 tys z moimi tłumikami.
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Łooo k*wa za drogo wg mnie?
Ja ogarniałem temat z kumplem całość 2.5" od turbo az po wydech + końcówki pod V6, to ceny nie powiem bo NIGDY takiej nie uzyskasz, ale w 3 flaszkach wódki i skrzynce piwa sie zmieściłem + materiał sobie ogarniałem sam (gośc z wawy miał lepsze ceny jak we FMICu) i tłumik końcowy przelotowy z RM Motors w sumie najdrozsza sprawa.
U Ciebie benzyna to bedzie więcej jak jeden tłumik, ale od razu Ci pisze 1.8 tyś to zdecydowanie za drogo.
Czas pracy jedna, dobra 12 / 14h dniówka i wydech gotowy.
Robisz docinki znaczysz, szczepiasz ściągasz spawasz montujesz i gotowe.
Jeśli masz jakiegoś znajomego ogarnietego w spawaniu to naprawdę jest to wykonalne bez sensu kłaniać sie niby profi zakładom
Ostatnio tez kumplowi ogarniał wydech bo robił swap w swoim MKIII z 2.0 ABF na 1.8T AUQ + osprzęt z BAMa i wiem ze DP 3" a reszta 2.5 albo 2.75 (juz nie pamiętam) i tez na dwóch tłumikach.
Popytaj znajomych moze ktoś akurat ma fach w ręce do spawania TIGiem i spokojnie Ci to ogarnie.
Bo nie da się ukryć ale profi zakłady cenia sobie takie tjuningi
Ja ogarniałem temat z kumplem całość 2.5" od turbo az po wydech + końcówki pod V6, to ceny nie powiem bo NIGDY takiej nie uzyskasz, ale w 3 flaszkach wódki i skrzynce piwa sie zmieściłem + materiał sobie ogarniałem sam (gośc z wawy miał lepsze ceny jak we FMICu) i tłumik końcowy przelotowy z RM Motors w sumie najdrozsza sprawa.
U Ciebie benzyna to bedzie więcej jak jeden tłumik, ale od razu Ci pisze 1.8 tyś to zdecydowanie za drogo.
Czas pracy jedna, dobra 12 / 14h dniówka i wydech gotowy.
Robisz docinki znaczysz, szczepiasz ściągasz spawasz montujesz i gotowe.
Jeśli masz jakiegoś znajomego ogarnietego w spawaniu to naprawdę jest to wykonalne bez sensu kłaniać sie niby profi zakładom
Ostatnio tez kumplowi ogarniał wydech bo robił swap w swoim MKIII z 2.0 ABF na 1.8T AUQ + osprzęt z BAMa i wiem ze DP 3" a reszta 2.5 albo 2.75 (juz nie pamiętam) i tez na dwóch tłumikach.
Popytaj znajomych moze ktoś akurat ma fach w ręce do spawania TIGiem i spokojnie Ci to ogarnie.
Bo nie da się ukryć ale profi zakłady cenia sobie takie tjuningi
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- Paviarotti
- Lord GTI