Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Polecem żarniki OSRAM d2s cool blue 5500k tylko nie kupuj tanich chińczyków, bo one uszkadzają odbłyśnik
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Kącik posiadaczy MK4
Pany mam lokatora w komorze silnika - kot .Cała komora , a raczej przód w jego śladach z błota .
Czym popsikać , aby go odstraszyć ?
Czym popsikać , aby go odstraszyć ?
Kącik posiadaczy MK4
Lepiej dołożyć do tego:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=27598431" onclick="window.open(this.href);return false;
Był nawet temacik na tym forum i ktoś wstawiał fotki i podobno pasują ładnie błotniki od tych gości.
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=27598431" onclick="window.open(this.href);return false;
Był nawet temacik na tym forum i ktoś wstawiał fotki i podobno pasują ładnie błotniki od tych gości.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Możesz mieć jasne niebieskie, bo są już wypalone. Najlepiej wyciągnij i sprawdź. 6k będą w deszczu słabe.MnichPro pisze:majster heniek,
O dzieki, a jak poznać jaka ja mam barwę teraz? Bo wydaje mi sie ze mam takie jasne niebieskie
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Kącik posiadaczy MK4
Potrzebna pomoc od posiadaczy V5. Posiada ktoś nr krocca, idącego na górze silnika, po stronie urodzi? Można powiedzieć, że nad kolektorem wydechowym. Strzelił szwagrowi i leci z niego ostro.
Szukałem i nie mogę nic znaleźć.
Trochę słabe zdjęcia, na drugim pokazane w którym miejscu się on znajduje, idealnie pod tą plastikową obudową.
Szukałem i nie mogę nic znaleźć.
Trochę słabe zdjęcia, na drugim pokazane w którym miejscu się on znajduje, idealnie pod tą plastikową obudową.
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Dzieki wszystkim za pomoc , a teraz kolejne pytanie. Jak zdemontować siłownik maski?
Kącik posiadaczy MK4
Na przegubach masz blaszki. Odsuwasz je wkrętakiem i ściągasz z przegubów. Mogą spadać więc nie zrób sobie krzywdy tym wkrętakiem...
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Panowie...zrobiłem 3tys km na nowym zawiasie i kole...rozjechała się zbieżność. Pytanie co może być luźne (na pewno gdzieś jest luz)?
Podejrzewam łączenie sworznia z wahaczem...dawałem tam nowe śruby które wyglądały podejrzanie.
Jeszcze nie zaglądałem pod auto bo muszę odespac podróż...pytam orientacyjnie co oblukać.
Wątpię aby to ułatwiło diagnozę...ale kiera jest teraz lekko w prawo przy jeździe prosto...i auto ciągnie delikatnie w lewo. Przed wyjazdem auto jechało jak po sznurku...i kiera była idealnie prosto
Podejrzewam łączenie sworznia z wahaczem...dawałem tam nowe śruby które wyglądały podejrzanie.
Jeszcze nie zaglądałem pod auto bo muszę odespac podróż...pytam orientacyjnie co oblukać.
Wątpię aby to ułatwiło diagnozę...ale kiera jest teraz lekko w prawo przy jeździe prosto...i auto ciągnie delikatnie w lewo. Przed wyjazdem auto jechało jak po sznurku...i kiera była idealnie prosto
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Kącik posiadaczy MK4
W zasadzie jedynie tam jest szansa żeby coś puściło. Chyba że nie podokręcane są nakrętki na drążkach kierowniczych.
Nie ma ktoś ASZ albo ARL na części ? Potrzebuję na już wałek rozrządu w stanie idealnym
Nie ma ktoś ASZ albo ARL na części ? Potrzebuję na już wałek rozrządu w stanie idealnym
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Tak jak pisze sebek, ewentualnie ćiśnienie w kołach, bo pisałeś, że są nowe, to może coś tam ubywać
Re: Kącik posiadaczy MK4
Wałek nie jest ten sam we wszystkich pd?sebekgolf pisze:Nie ma ktoś ASZ albo ARL na części ? Potrzebuję na już wałek rozrządu w stanie idealnym
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Wałki dla 1.9TDI
038109101R ATD, AJM, AUY, ASZ, ARL
038109101K AGR, ALH, AHF, ASV
038109101E AGP,AQM
038109101R ATD, AJM, AUY, ASZ, ARL
038109101K AGR, ALH, AHF, ASV
038109101E AGP,AQM
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Pozbierałem się i byłem zobaczyć to zawieszenie...sworzen z wahaczem skrecony...drążki tez
Wygląda na to że będę musiał tak jeździć do kolejnej wizyty w Polsce...chyba że coś zacznie stukać...to wtedy będę coś sam drutował.
Wygląda na to że będę musiał tak jeździć do kolejnej wizyty w Polsce...chyba że coś zacznie stukać...to wtedy będę coś sam drutował.