R-Gruppe: zlot 14-16 września 2012, Słok k. Bełchatowa
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
No i h... wtajemniczeni i obecni wiedza o co chodzi
Rybak, to było 6 nóg od grila, krawężnik oraz gałęzie czekające obok na ognisko.
I ...uj też
I ...uj też
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Witam wszystkich z tej strony kruszon zlot był mega naprawdę no oby więcej ,na pewno postaram pojawić się na następnym .
Kruszon, jakoś nie wierzymy w starania ale dobrze wiesz, że wjazd po prostu masz zapewniony
Nie takie sztuczki się robiło w życiu...Grunt,że ponoć byłem nieuchwytnyzlos pisze:Rybak, to było 6 nóg od grila, krawężnik oraz gałęzie czekające obok na ognisko.
No wyczyny Rybaka byłe naprawdę dobre. Ach te uniki na trawie
-
- Mały gagatek
Re: R-Gruppe: zlot 14-16 września 2012, Słok k. Bełchatowa
no i h tego nikt nie zapomni Rybak mistrz szkoda ze nie przejechałem się furą Rybaka ale będzie mysle jeszcze okazja na następnym zlocie Karpi zdjęcia superowe czekamy na filmik a co do Rybaka grila to chciał nam zapodac na stół kiełbaski itd:) Kruszon spoko gosciu tylko zeby reszta przyjechala co zapowiadała ale wiadomo zawsze cos moze wypasc moim zdaniem raz w roku mozemy sie spotkac w Bełchatowie co wy na to :)po przejezdzie fura od Złosia to moja erka to rower :) Koval mistrz chętnie zaproszę was do mnie do Raciborza nocleg gratis
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Byłeś jak piskorz, szybki jak błyskawica, sprawny jak rosomak. Dobrze, że nie znalazłeś pelerynki mocy, bo nigdy byśmy Ciebie nie złapali. Wtedy byłby wielki, poważny i h..Rybak pisze:Nie takie sztuczki się robiło w życiu...Grunt,że ponoć byłem nieuchwytny
I całe szczęście,że jej nie znalazłem,bo ponoć cała prześmierdła cebulą...zlos pisze: Dobrze, że nie znalazłeś pelerynki mocy
to niestety moja sprężyna nie dawać gluszczowi nic do nagrywania i fotografowania w czasiekarpi78 pisze:Postaram się coś dziś zrobić, chociaż przejrzałem i niewiele tego jest
żona mnie prosiła bym zadzwonił do Ciebie i zapytał czy nie spaliłem Ci aparatu gdy kręciłem złosia pirotechnikę
zlos pisze:kompilacja moich ogników z 3 filmów:
Kulon pisze: karpi78 napisał(a):Na koniec zdjęcia SuperBohatera "latającego" w okolicy zlotu R
zlos napisał(a):No w chwilę potem włączył niewidzialność, więc taka fotka to mega rzadkość
,widzę że przegapiłem superbohatera ,bo wyłączyła mi się nieśmiertelność
karpi78 pisze:z tego co widziałem poza peleryną miał worek ukrycia +30
Dobrze że nikt o mnie nie piszę bo ja nic nie pamiętam z piątku
na pewno coś innego się przypaliłogluszcz pisze:czy nie spaliłem Ci aparatu gdy kręciłem złosia pirotechnikę
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Właśnie rozmawiałem z Maciejem ze Stargardzkiego Klubu Motoryzacyjnego i przedstawiłem mój projekt na zlocik w Szczecinie.Spodobał mu się pomysł i doszliśmy do wniosku,że wynajmując Makowice,jesteśmy w stanie zorganizować taki zlot,jakiego nie było nigdy nie było w naszym regionie.Wstęp będzie tylko dla osób zaproszonych,będzie D-J,scena,muza (to coś dla Złosia ),pozapierdzielamy trochę po torze,póżniej ćwiara,albo dłuższy dystans (do uzgodnienia)oczywiście z profi pomiarem czasu.Oprócz R Grupy,będą zaproszone tylko "grube" fury z PL.Byłby to punkt kulminacyjny zlotu,z innych atrakcji to tak jak mówiłem,mega duże jezioro,wodolot,morze,skutery wodne,banany wodne,świeże rybki itd.Noclegi w mega nowoczesnych kempingach z widokiem na jezioro(niemiaszki się zachwycają i jest ich tam mnogo),pośród drzew,w pytę miejsca na ognicho i dla nadpobudliwych,żeby pobiegać W pobliżu (500 metrów) duża Marina z hotelem,restauracją,cowieczornymi baletami itd.Co o tym sądzicie,pytam się już teraz,bo tam miejsca trzeba zaklepać z co najmniej półrocznym wyprzedzeniem.
Ty organizujesz jakieś wesele książęce czy po prostu zlot alkoholików?Rybak pisze:Właśnie rozmawiałem z Maciejem ze Stargardzkiego Klubu Motoryzacyjnego i przedstawiłem mój projekt na zlocik w Szczecinie.Spodobał mu się pomysł i doszliśmy do wniosku,że wynajmując Makowice,jesteśmy w stanie zorganizować taki zlot,jakiego nie było nigdy nie było w naszym regionie.Wstęp będzie tylko dla osób zaproszonych,będzie D-J,scena,muza (to coś dla Złosia ),pozapierdzielamy trochę po torze,póżniej ćwiara,albo dłuższy dystans (do uzgodnienia)oczywiście z profi pomiarem czasu.Oprócz R Grupy,będą zaproszone tylko "grube" fury z PL.Byłby to punkt kulminacyjny zlotu,z innych atrakcji to tak jak mówiłem,mega duże jezioro,wodolot,morze,skutery wodne,banany wodne,świeże rybki itd.Noclegi w mega nowoczesnych kempingach z widokiem na jezioro(niemiaszki się zachwycają i jest ich tam mnogo),pośród drzew,w pytę miejsca na ognicho i dla nadpobudliwych,żeby pobiegać W pobliżu (500 metrów) duża Marina z hotelem,restauracją,cowieczornymi baletami itd.Co o tym sądzicie,pytam się już teraz,bo tam miejsca trzeba zaklepać z co najmniej półrocznym wyprzedzeniem.
Brzmi zajebiście