Uwaga Uwaga Zlot R/GTI Bałtów 2015
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Magiczne trio KLK będzie 3x solo???
Chyba dosypię Wam Relanium w dawce 5 mg na głowę do pierwszego kielona, bo zaczynam się bać
Śliwa dzięki za szybką odpowiedź... będzie parę połówek z tego co widzisz, także nie będą się nudzić i pomarudzą jak ciężkie jest życie z R-maniakiem...
Jest już ok. 20 osób, także już postaram się podpisać jakąś umowę rezerwacyjną na konkretny termin obstawiam ten 25-27 IX... czekajcie na wiadomość, a ja czekam jeszcze na chętnych, bo miejsca jeszcze są, a kogoś tu mi jeszcze brakuje
Chyba dosypię Wam Relanium w dawce 5 mg na głowę do pierwszego kielona, bo zaczynam się bać
Śliwa dzięki za szybką odpowiedź... będzie parę połówek z tego co widzisz, także nie będą się nudzić i pomarudzą jak ciężkie jest życie z R-maniakiem...
Jest już ok. 20 osób, także już postaram się podpisać jakąś umowę rezerwacyjną na konkretny termin obstawiam ten 25-27 IX... czekajcie na wiadomość, a ja czekam jeszcze na chętnych, bo miejsca jeszcze są, a kogoś tu mi jeszcze brakuje
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Pietiapk1 pisze:Magiczne trio KLK będzie 3x solo???
tak by to
Kulon; +2 (Lewy i Karpi)
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Kulon pisze:Pietiapk1 napisał(a):
Magiczne trio KLK będzie 3x solo???
tak by to
Kulon; +2 (Lewy i Karpi)
Strach się bać chyba będą rozegrane następne rundy pojedynku - rewanże Dobrze że będzie z nami pielęgniarka ,farmaceuta i może strażakKoVal pisze:Jestem oczywiście również JA I MOJA PELERYNKA !!!!
Pietiapk1,
Nie wiem czy wypalą zajęcia z autami na torze przewiduję zajęcia w podgrupach
Piotrze nic z tych rzeczy - "my jesteśmy normalni"gluszcz pisze: chyba będą rozegrane następne rundy pojedynku - rewanże
[youtube][/youtube]
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Re: Uwaga Uwaga Zlot R/GTI Bałtów 2015
Cuda się jednak zdarzają tylko żeby do końca ten skład wytrzymał
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kurcze, jak tak patrzę, to mimo tytułu wątku na pokładzie same R-ki, normalnie wstyd się z plebejskim 7GTI pojawiać...
Nie obraź się, ale głupi powód podajesz...LordFury pisze:Kurcze, jak tak patrzę, to mimo tytułu wątku na pokładzie same R-ki, normalnie wstyd się z plebejskim 7GTI pojawiać...
Tu nie chodzi o fury... to tylko miły dodatek do ludzi, których poznasz.
Spróbuj może okażemy się dla Ciebie bandą niezabawnych alkoholików, a może akurat nas polubisz i będziesz czekał na kolejny zlot...
Zapraszam Cię Kung Fury...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
To nie był powód do wykręcania się, tylko nieudolne wyrażenie chęci przyłączenia się do zacnego grona . Muszę jeszcze tylko piękniejszą połówkę przekonać i może pojawimy w komplecie - zwłaszcza, że Bałtów i tak był w planach ze względu na szkraba. Pozdr.
Przyjeżdżaj. Schowamy gdzieś pod plandeką nasze GTI a jak ktoś znajdzie to będziemy udawać, że nie nasze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Fajnie będzie was wszystkich poznać! To był tez jeden z powodów zakupu R
Fajnie,że będą" nowi" Będzie o czym pogadać i jakiś "chrzest" zorganizować