OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Mam 18 :/ 20 to za duzo? Masz zdjecie swojego? Idę grzebać w Twoim temacie )
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Przymierz i zobacz. Jak ori koła to bym zostawił, bo przy szybkich łukach moze cos przycierac.
- .:R32Klocek
- Mały gagatek
Pytanko, czy jest możliwe rozłączyć tylny napęd na mk4 .:R32 ?
Czy może ktoś z forum parkuje swoją 7R na rejestracji GDA w okolicy Fortów Bema w Warszawie? Może mały sąsiedzki sparing z moim Legacy, zobaczymy ile mojej rodzinnej limuzynie brakuje do najmocniejszego Golfa
edited
Ostatnio zmieniony wt sie 18, 2015 13:52 przez Avery, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawie jak R...Avery pisze:golf 4 1.6 benz gaz
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Ja to mówię:
Wejście SMOKA!
Wejście SMOKA!
Można powiedzieć R400 na giftach!
Od R16 do R32 nie jest tak daleko jakby mogło się wydawać.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Golf po prostu chce żebyś w końcu pozapier..lał.nagle wrzuca mi wysokie obroty do 4-5 tys
A Ty go głaszczesz na 2 tys...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Siemka
Czy jest jakis temat przeznaczony dla początkujących posiadaczy R? Zamowilem R Varianta i czekam na dziada.
Chcialbym auto traktowac nalezycie, ale tez wiedziec na co w nim szczegolnie zwracac uwage.
Jestem troszke zaganiany wiec na wertowanie wyszukiwarki raczej mam malo czasu stad pytam tutaj
Pozdrowionka
Czy jest jakis temat przeznaczony dla początkujących posiadaczy R? Zamowilem R Varianta i czekam na dziada.
Chcialbym auto traktowac nalezycie, ale tez wiedziec na co w nim szczegolnie zwracac uwage.
Jestem troszke zaganiany wiec na wertowanie wyszukiwarki raczej mam malo czasu stad pytam tutaj
Pozdrowionka
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
ja do 18 cadizów mam dystanse. Tył 15mm przod 10mm , jesi IDEALNIEPawel-7r pisze:Mam 18 :/ 20 to za duzo? Masz zdjecie swojego? Idę grzebać w Twoim temacie )
Golf 7R DSG Tornado Red
Jakie zakupiłeś dystanse?Toldi350 pisze:ja do 18 cadizów mam dystanse. Tył 15mm przod 10mm , jesi IDEALNIEPawel-7r pisze:Mam 18 :/ 20 to za duzo? Masz zdjecie swojego? Idę grzebać w Twoim temacie )
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.