OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
W konfiguratorze pojawiły się czarne Pretorie 19 cali i czarne pretorie z niebieskim rantem
Czy ktoś coś wie więcej ?
A może ktoś wiedział ten niebieski rant ?
A może ktoś wiedział ten niebieski rant ?
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Ale co więcej? Widziałem w niemcowni niebieskiego na czarnych pretoriach i jest przekotem. Moja idealna opcja bialy na czarnych pretoriachzwirek75 pisze:W konfiguratorze pojawiły się czarne Pretorie 19 cali i czarne pretorie z niebieskim rantem
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Na przykład czy ktoś próbował zamawiać już po zakupie samochodukorzen88 pisze:Ale co więcej? Widziałem w niemcowni niebieskiego na czarnych pretoriach i jest przekotem. Moja idealna opcja bialy na czarnych pretoriachzwirek75 pisze:W konfiguratorze pojawiły się czarne Pretorie 19 cali i czarne pretorie z niebieskim rantem
No i czy ktoś widział te niebieski ranty na żywo ?
Przy okazji - co będzie lepsze - pretoria czy ultraleggera ? Lepsze w sensie lepszej wagi i akceptowalnej wytrzymałości.
Lżejsza na 99% będzie ultraleggera, zamówić napewno można czarną pretorie skoro jest dostępna w konfi.zwirek75 pisze:Na przykład czy ktoś próbował zamawiać już po zakupie samochodukorzen88 pisze:Ale co więcej? Widziałem w niemcowni niebieskiego na czarnych pretoriach i jest przekotem. Moja idealna opcja bialy na czarnych pretoriachzwirek75 pisze:W konfiguratorze pojawiły się czarne Pretorie 19 cali i czarne pretorie z niebieskim rantem
No i czy ktoś widział te niebieski ranty na żywo ?
[
Przy okazji - co będzie lepsze - pretoria czy ultraleggera ? Lepsze w sensie lepszej wagi i akceptowalnej wytrzymałości.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Ponieważ dostałem oferte na Pretorię i spadłem z krzesłakorzen88 pisze:Lżejsza na 99% będzie ultraleggera, zamówić napewno można czarną pretorie skoro jest dostępna w konfi.zwirek75 pisze:W konfiguratorze pojawiły się czarne Pretorie 19 cali i czarne pretorie z niebieskim rantem
O ile wiem OZ Ultraleggera 18 cali są dostępne jako 7,5 cala i 8 cali ?
Z tego co widzę tylko ten drugi rozmiar jest popularny/dostępny ?
Czy nie ma kłopotu z rysowaniem felgi o krawężnik w przypadku opony 225 i 8 cali ? (w poprzednim samochodzie nieco się rysowała, ale to nie była OZ)
Jezdzij tak żeby nie dotykać krawężnika i po kłopocie
Kto ma u siebie w golfie 7r odbiór stacji radiowych w systemie cyfrowym DUB ?? Mam discovery pro a nie mam. A wszędzie gdzie zajrzałem to był nawet w skodzie
Mam takie pytanie do starszych stażem posiadaczy 7R - czy to normalne że w tylnych drzwiach i tylnych progach nie ma tych jarzeniówek jakie są z przodu auta, czy po prostu dali mi drzwi od 1.2 ?
Mówisz o warningach? 7R którym miałem okazje jeździć tez nie miało z tylu.
chodzi o oswietlenie ambiente - podswietlana listwa w drzwiach i progu - jest z przodu, a nie ma z tyłu
Ktoś sprytny ogarnął ambiente tylne drzwi sam, jest to w którymś temacie MK7 1.4 Highline, trzeba poszukać.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
tak czy inaczej obciach, kto wsiada mówi, ze z tyłu przepalone
PS
(eRki się dociera???)
PS
(eRki się dociera???)
Nie wiem w jakim dziale napisać więc napisze tutaj
Czy w mk6 R błotniki z przodu są takie same jak w normalnym mk6 ? Czy są może jakoś poszerzane?
Czy w mk6 R błotniki z przodu są takie same jak w normalnym mk6 ? Czy są może jakoś poszerzane?