OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Panowie czy orginalna pompa hamulcowa ogarnie te heble ?? są montowane opcjonalnie do leona cupra r (brembo) czy pasują p&p ?? do 7r.
To wygląda identycznie jak hebel z rs3/ttrs tak więc powinno być p&p.
Można powiedzieć R400 na giftach!
Robił ktoś mody/program w CTR TUNING? Jak tak to jakie macie odczucia? Polecacie czy nie ?
Osobiście polecam , GTB ogarniają na bardzo dobrym poziomie jak i całą resztę .
Panowie taka sprawa, Przy zamówieniu samochodu domówiłem pakiet dodatkowy car net usługi mobile za pomoca tel. Zgłosiłem problem do serwisu ze nie mam opcji w radiu. jutro miałem jechać na aktualizacje radia, przed chwilą dostałem odpowiedz ze aktualizacja nic nie pomoże gdyż mój samochód nie posiada takiej funkcji i aktualizacja nic nie pomoże, gdyż mój jest z 11 tyg a opcja w golfie wychodziła od 22tyg. Pakiet nie kosztował dużo bo 415zł, Raczej nie chciał bym zwrotu pieniędzy, a to żeby porostu był, czy jest to związane z wymianą radia ?? bo powiedzieli mi ze nie ma możliwości dogrania opcji. Jak mam podejść do tego tematu czy jest szansa aby wymienili radio ??
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Nie, to chyba byłaby wymiana MIB 1 na MIB 2, wiec kupa rzeźby.kierownik pisze:Panowie taka sprawa, Przy zamówieniu samochodu domówiłem pakiet dodatkowy car net usługi mobile za pomoca tel. Zgłosiłem problem do serwisu ze nie mam opcji w radiu. jutro miałem jechać na aktualizacje radia, przed chwilą dostałem odpowiedz ze aktualizacja nic nie pomoże gdyż mój samochód nie posiada takiej funkcji i aktualizacja nic nie pomoże, gdyż mój jest z 11 tyg a opcja w golfie wychodziła od 22tyg. Pakiet nie kosztował dużo bo 415zł, Raczej nie chciał bym zwrotu pieniędzy, a to żeby porostu był, czy jest to związane z wymianą radia ?? bo powiedzieli mi ze nie ma możliwości dogrania opcji. Jak mam podejść do tego tematu czy jest szansa aby wymienili radio ??
zwirek75 pisze:Nie, to chyba byłaby wymiana MIB 1 na MIB 2, wiec kupa rzeźby.kierownik pisze:Panowie taka sprawa, Przy zamówieniu samochodu domówiłem pakiet dodatkowy car net usługi mobile za pomoca tel. Zgłosiłem problem do serwisu ze nie mam opcji w radiu. jutro miałem jechać na aktualizacje radia, przed chwilą dostałem odpowiedz ze aktualizacja nic nie pomoże gdyż mój samochód nie posiada takiej funkcji i aktualizacja nic nie pomoże, gdyż mój jest z 11 tyg a opcja w golfie wychodziła od 22tyg. Pakiet nie kosztował dużo bo 415zł, Raczej nie chciał bym zwrotu pieniędzy, a to żeby porostu był, czy jest to związane z wymianą radia ?? bo powiedzieli mi ze nie ma możliwości dogrania opcji. Jak mam podejść do tego tematu czy jest szansa aby wymienili radio ??
co to jest MIB2?? i czym jest związana ta rzeźba ??
kierownik pisze:
Nie, to chyba byłaby wymiana MIB 1 na MIB 2, wiec kupa rzeźby.
co to jest MIB2?? i czym jest związana ta rzeźba ??[/quote]
MIB2 to nowa platforma radio/navigacja instalowana od tego roku (nie pamiętam dokładnie tygodnia)
Z innej beczki - czy ktoś wie czy można włączyć VAG-iem czy jakoś inaczej ACC dla prędkości większych niż 160 km/h ?
Jeśli chodzi o discover pro, to chyba cała jednostka sterująca znajduje się w schowku, i to ona jest odpowiedzialna za wszystko, a radio jest tylko wyświetlaczem ?? Mam racje ??
Ok, dzięki za odpowiedź:)pvdzi23 pisze:Osobiście polecam , GTB ogarniają na bardzo dobrym poziomie jak i całą resztę .
-
- Ma gadane
Czy ktos z was ma wrażenie, że fotel kierowcy nie jest idealnie na środku względem kierownicy i liczników. Ja tak miałem 2 lata temu. Przyzwyczaiłem się, ale dzisiaj rano znów przypomniałem sobie stojąc w korku. Moim zdaniem oś srodķa ciała, czubek nosa przypada na prawą krawędź komputera pokładowego. Dodam, że w civicu i maździe 3 jest normalnie, więc ze mną wszystko ok...
O jakim aucie mówisz? Bo takie same wrażenie mam w mk5.
-
- Ma gadane