Opony zimowe Golf 7 R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Opony zimowe Golf 7 R
Jak założę to wkleję u siebie.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Opony zimowe Golf 7 R
eeee tam, jezdzisz na takich kołach zimowych poł roku wiec tez woz musi wygladac - ja tak podchodze - a nie ze bede sie meczył codziennie z jego ogladaniem
Golf 7R DSG Tornado Red
Opony zimowe Golf 7 R
Może z oglądaniem się męczę ale za to podczas jazdy wcale
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Opony zimowe Golf 7 R
Panowie a próbował ktoś 225/45/18 na ori felgi? Wiem, wiem, że sā 22,5mm większe na średnicy. Zawsze ponad centymetr wyższy profil, coś mi się wydje że to była by najkepsza konciguracja na zimę. W nadkolach teraz jest jeszcze sporo miejsca, co o tym sādzicie?
Ostatnio zmieniony pn gru 07, 2015 01:43 przez superkolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Opony zimowe Golf 7 R
Jeśli chcesz więcej opony to tylko 235/40/18. Nic więcej nie kombinuj.
Opony zimowe Golf 7 R
Ale na wysokość różni się minimalnie od 225/40/18 ( chyba tylko 8mm na średnicy, czyli tylko 4mm wyższy profil)
Opony zimowe Golf 7 R
No i to jest różnica która mieści się w normie. Max to 2%. Licznik będzie ostro kłamał. Jak chcesz więcej opony to trzeba 17" założyć.
Opony zimowe Golf 7 R
Wjechał Nokian WR A3 225/40r18 XL.
Zdają się być odrobinę szersze niż fabryczny letni bridgestone w tym samym rozmiarze.
Na testy w warunkach zimowych trzeba będzie jeszcze trochę poczekać.
Witam wszystkich eRkowiczów
Zdają się być odrobinę szersze niż fabryczny letni bridgestone w tym samym rozmiarze.
Na testy w warunkach zimowych trzeba będzie jeszcze trochę poczekać.
Witam wszystkich eRkowiczów
Re: Opony zimowe Golf 7 R
Mimo że zima dopiero się skończyła szukam zimówek zastanawiam się nad Michelin PA4 lub Nokian WR D4, myślałem również nad Michalin Alpin ale na oponeo otrzymałem informacje że nie robią w takim rozmiarze jak potrzebujemy czyli 225/40 R18
Suzuki Hayabusa
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant
Nie kupuj teraz opon. Opony najtaniej stoja przed sezonem. Letnie kupowalem w polowie Marca. Najnizsza cena na zimowe bedzie pewnie jakos koncowka wrzesnia
Bardziej zastanawiam się nad dobraniem odpowiednio dobrej opony cena nie ma znaczenia.
Suzuki Hayabusa
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant