OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Nie, w środkowym.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Ok, dzięki za odpowiedź Rozumiem, że Race też go posiada tylko jest inaczej wykonany?MatthewG pisze:Nie, w środkowym.
Posiadam eRke z US i mam problem z nawigacją. Zakupiłem oryginalną nawigacje w VW na Europe ale nie chciało jej czytać i wyskakiwał Error, więc zwróciłem kartę. I tutaj pojawia się drugie pyatnie: Czy polecacie jakiś zakład na śląsku lub w Krakowie co wgrywa lub hakuje karty z nawigacją? Mowa tutaj o RNS315
Jak by ktoś miał jakieś wątpliwości to street od race różni się brakiem tłumika środkowego, więc jest możliwość samemu zamienić tłumik środkowy na rurę i jest wersja race.MatthewG pisze:Nie, w środkowym.
Montował ktoś z Was zegary? https://www.osirdesign.ch/en/vw-golf-vi ... vi-5k.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chyba nie, ale mogę się mylić.. OSIR to ceniona marka za wielką wodą.
2015 - ... Mocy przybywaj?
No właśnie widzę, że robią bardzo ciekawe rzeczy do golfów. Dzięki za odpowiedźMatthewG pisze:Chyba nie, ale mogę się mylić.. OSIR to ceniona marka za wielką wodą.
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
panowie a po co jak można kupić Polarfisa i mieć wszystko na ekranie centralnym na zegarach i to na 9 ekranach zmienianych z pozycji kierownicy
Kevin_mkII, chodzi o to, że na zegarze analogowym gdy wskazówka idzie do góry to tak jakoś człowiek bardziej się cieszy...
Jakby było inaczej to inne marki skopiowałyby prędkościomierz od hondy civic, a mimo wszystko nawet teraz na wyświetlaczach cyfrowych może się wydawać bez sensu, że widnieją analogowe zegary prędkości i obrotów. To jak z zegarkami na ręce, jednak klasyka nie zanika i bardziej cieszy oko...
P.S. Ale k urwa ciepło u Ciebie dzisiaj Chyba, że to w garażu
Jakby było inaczej to inne marki skopiowałyby prędkościomierz od hondy civic, a mimo wszystko nawet teraz na wyświetlaczach cyfrowych może się wydawać bez sensu, że widnieją analogowe zegary prędkości i obrotów. To jak z zegarkami na ręce, jednak klasyka nie zanika i bardziej cieszy oko...
P.S. Ale k urwa ciepło u Ciebie dzisiaj Chyba, że to w garażu
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja tam też nie lubię jak w aucie jest zamontowane milion zegarow, dla mnie muszą być schowane - kiedyś w Octavii II miałem w popielniczce i jak chciałem obserwować parametry na nich wskazywane to ją otwierałem, a jak nie to zamykałem .... w eRce mam polarfis i to jest dla mnie idealne rozwiazanie ...
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Dzięki, a zegar z Defi czy innej marki?Bulikowy pisze:GiffK, Miałem kiedyś taki w MK6 GTD. Polecam
Tylko tutaj nie chodzi o to, żeby było milion zegarów
Ja tam wole klasykę
Mam nadzieje ze w koncu wypuszcza Polarfisa dla Mk7
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI