Golf 7r biały czy niebieski?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Golf 7r biały czy niebieski?
O kurna, chciałbym mieć takie problemy bierz białego na żywo najlepiej wygląda. Do tego czarne pretorie, dobrze wyglądają dużo lżejsze są od standardowych.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
jeden lubi jak mu giry śmierdzą a drugi jak mu cyganie grają
każdy ma inną opinie i inne "widzimisię"
mi się bardzo podobał niebieski w MK6 ale w MK7 zepsuli go trochę
każdy ma inną opinie i inne "widzimisię"
mi się bardzo podobał niebieski w MK6 ale w MK7 zepsuli go trochę
Sam
Mam jeniecki i piękny kolor, ale juz sie trochę oklepał...
Mam jeniecki i piękny kolor, ale juz sie trochę oklepał...
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam czas ostatecznie do piątku, totalnie nie mogę się zdecydować ale delikatnie w stronę niebieskiego
Pretorie są tylko 19-stki, miałem ten rozmiar w A5 i nie było zbyt przyjemnie na dziurach
Pretorie są tylko 19-stki, miałem ten rozmiar w A5 i nie było zbyt przyjemnie na dziurach
Biały
Widziałem wczoraj białą R'kę na dużych ciemnych felach i robi robotę
Widziałem wczoraj białą R'kę na dużych ciemnych felach i robi robotę
O to to.henake pisze:Niebieski kolor tylko dla R
Bialy moze byc 1.2
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Tam pitolenie... dla R tylko niebieski gdyby tak było to tylko ten kolor byłby dostępny. Po drugie Ty będziesz tym autem jeździł i kolor ma się Tobie podobać a nie innym i decyzję musisz podjąć sam bo tutaj zdania będą podzielone. Ja osobiście wybrałbym biały
ALH + 205 + chip
Wszystko zależy od konfiguracji: felgi, wnętrze, szyby, dach, planowanych modyfikacji, chęci dbania o samochód, itd.. Biały zwykły czy perła?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20