XDS z prawdziwą szperą nie ma nic wspólnegoLEWART pisze:ale działa jeszcze szpera(XDS)
ESP
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: ESP
wiek że nie ma, ponieważ XDS to taka szpera komputerowavrs pisze:XDS z prawdziwą szperą nie ma nic wspólnegoLEWART pisze:ale działa jeszcze szpera(XDS)
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Re: ESP
to ja mam chyba z wczesniejszego okresu ;/krz_p pisze:gre z którego miesiąca jest auto?
bo wyłączalne ESP jest chyba od czerwca 2011, czyli w modelu 2012
ESP
Wątpię. Mimo wszystko i tak jest pewnie lepiej niż w pierwszych egzemplarzach, tyle.. Ktoś miał nakręcić filmy jak się zachowuje najnowsza wersja ESP, ale jak filmu nie było tak nie ma Może ktoś znajdzie jakiś film demonstracyjny, sam jestem bardzo ciekaw bo mojego systemu mam serdecznie dość.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
ESP
To mogą być zakonnice uderzające w bok pojazdu, przynajmniej wg relacji świadkówdaniel1d pisze:U mnie delikatnie słychać jak by abs hamował jak auto bokiem postawie.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
ESP
Żadne tam zakonnice mądralo Jakieś 30 minut próbowania wprowadzenia samochodu w fajny poślizg na placu po czym okazuje się, że hamulce spuchły Tak właśnie działa to cudowne niby wyłączenie ESP w eRkach z początku produkcji, brak mi słów.
2015 - ... Mocy przybywaj?
ESP
Tarcze zsiniały troszkę? Uważaj, bo seria klocki/tarcze mogą się posypać po takich zabawach.MatthewG pisze:okazuje się, że hamulce spuchły
ESP
To popatrz, warto sprawdzićMatthewG pisze:Nie patrzyłem jak wyglądają
ESP w eRce roczniku 2010 można jakoś tam ogłupić, ale wymaga to tak na szybko demontażu poduszki z kierownicy i rozpięcia jakiejś tam szyny połączeniowej. Nie robiłem tego, słyszałem, że MOŻE TAK SIĘ UDA.