Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Karpi w 2-litrówce?... Świat zwariował...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Pietia na dupowózPietiapk1 pisze:Karpi w 2-litrówce?... Świat zwariował...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Karpi chce mieć wszystkie eRkikarpi78 pisze:Pietia na dupowózPietiapk1 pisze:Karpi w 2-litrówce?... Świat zwariował...
Sent from my iPhone using Tapatalk
jaki ruch w interesie, wszyscy R20 chcą.
jak ktoś jest zainteresowany to ja niestety swojego sprzedaje
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
eRki, kubity... on jakiś nienapasiony jestLEWART pisze:Karpi chce mieć wszystkie eRki
no raczej interes w ruchu, prom panaLEWART pisze:jaki ruch w interesie, wszyscy R20 chcą.
Dawaj ogłoszenie w germańskim narzeczu na mobileLEWART pisze:jak ktoś jest zainteresowany to ja niestety swojego sprzedaje
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
wystawie na próbę na allegro i zobaczę jaki będzie odzew. Wolałbym żeby eRka został po tej stronie odryzlos pisze:Dawaj ogłoszenie w germańskim narzeczu na mobile
Edit:
mój juz jest na allegro.
Golf R 2.0T FSI DSG CompSport 360km
Jest R32
http://allegro.pl/jedyne-takie-prawdziw ... 40440.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No no... "Prawdziwa" igła Widzę, że eRunie robią się już tańsze od zwykłych golfów w dieslu chyba sobie kupię i uturbię
No no... "Prawdziwa" igła Widzę, że eRunie robią się już tańsze od zwykłych golfów w dieslu chyba sobie kupię i uturbię
Dolicz do tego 60 tysia za profi uturbienie,to już ta srebrna strzała tania nie będzie.A buda nie odmłodnieje,dalej będzie 2002 Ale pomimo to,ja mam dalej słabość do tych czwórekBoba pisze:Widzę, że eRunie robią się już tańsze od zwykłych golfów w dieslu chyba sobie kupię i uturbię
Sporo za nią wołasz;)musiałbym sprzedać dom,zeby go kupić;)LEWART pisze:wystawie na próbę na allegro i zobaczę jaki będzie odzew. Wolałbym żeby eRka został po tej stronie odryzlos pisze:Dawaj ogłoszenie w germańskim narzeczu na mobile
Edit:
mój juz jest na allegro.
Golf R 2.0T FSI DSG CompSport 360km
Sprzedaj i zamieszj w R
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
- Łuki15
- Nowicjusz
Rybak pisze:Dolicz do tego 60 tysia za profi uturbienie,to już ta srebrna strzała tania nie będzie.A buda nie odmłodnieje,dalej będzie 2002 Ale pomimo to,ja mam dalej słabość do tych czwórekBoba pisze:Widzę, że eRunie robią się już tańsze od zwykłych golfów w dieslu chyba sobie kupię i uturbię
60k za turbo w R? Chyba ciut mniej wyjdzie. Zależy oczywiście jaki stage ale jeśli chodzi o Panów z CS to za 2.8 stage 3 wołają w granicach 30k więc za 3.2 w R nie powinno wyjść dużo więcej.
Dla mnie też się tak zdaję że ciut mniej niż 60k, chociaż chłopaki z HGP w DE robią stufe 1 za 12.800 euro z montażem, to może chodziło o takie profi uturbienie z konkretnej półeczkiŁuki15 pisze:
60k za turbo w R? Chyba ciut mniej wyjdzie. Zależy oczywiście jaki stage ale jeśli chodzi o Panów z CS to za 2.8 stage 3 wołają w granicach 30k więc za 3.2 w R nie powinno wyjść dużo więcej.
60 tysia,taka była cena w CS za uturbienie erki z dsg na 500+ w zeszłym roku.Jaka jest cena obecnie nie wiem,ale wiem jedno,że na "drucie"można było zrobić za połowę tej kasy,tylko nie u Kompotów...
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ale compoty nie są jedyną firmą na świecie i da się zrobić taniej i równie dobrze....
Panowie, proszę wrócić do tematu sprzedaży aut. Porównania cenników tunerów wymagają raczej osobnego tematu.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.