Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
albo trzeba tankować w Lublinie naj tańsza benzyna
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Robie kolo 30000 rocznie a 3.2 duuuuzo pali dlatego gaz.
Nadal jednak nic nie wiem czy mozna tam zrobic program i na ile to podniesie moc?
Jaką predkosc mozna tym osiagnac po zdjeciu ogranicznika?
Nadal jednak nic nie wiem czy mozna tam zrobic program i na ile to podniesie moc?
Jaką predkosc mozna tym osiagnac po zdjeciu ogranicznika?
Audi A3 2.0TQ 250 KM i 384 Nm by TuneUp Gdańsk
CORNEK, programem nic ci nie da, może kilka koń. Polecam zrobić wydech będzie zajebi...ty dźwięk
Jest R32
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Prędkość około 270
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Ma gadane
- Kontakt:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4859832888" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo proszę o jakąś konkretną opinię o tym aucie?? Czy ktoś je zna, czy ktoś oglądał?? Proszę o pomoc
Bardzo proszę o jakąś konkretną opinię o tym aucie?? Czy ktoś je zna, czy ktoś oglądał?? Proszę o pomoc
Ze stanów to pewnie bogata historia, ale sprzedający nir podaje bezwypadkowy
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Za te pieniądze musi być bogata...
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
W tych pieniążkach to raczej GTI dobre można kupić
-
- Ma gadane
- Kontakt:
No tak pewnie szyby będą typu korbotronic44FG pisze:Za te pieniądze musi być bogata...
-
- Ma gadane
- Kontakt:
ludzie kochani , ja nie potrzebuje Waszej krytyki tylko opinii czy ktoś zna to auto pod względem konkretów. VIN ja mam bo właściciel rano mi podał. Kolega kupuje auto dojazdy a nie do pokazywania na forum. Wyposażenie widać na zdjęciach to co jest w aucie najważniejsze to jest. Bardziej chodzi mi o sposób w jaki jest utrzymany. Czy ktoś widział to auto na własne oczy??
Skoro masz VIN, to pierwsze co powinieneś zrobić to kupić raport Carfax/Autocheck.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Jechać i oglądać bo jeśli jest ok to zanim otrzymasz jakieś info na temat jego stanu to może być już za późno.
Re: Odp: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Nikt nie widział auta na własne oczy. Jeśli ktoś oczekuje, że auto sprowadzone z zagranicy w celach zarobkowych oferowane za 20-30% poniżej ceny rynkowej będzie jak to piszesz 'do jazdy' to ja wątpię... Bardziej właśnie do 'pokazania na forum' niż 'do jazdy'...gruchaarl pisze:ludzie kochani , ja nie potrzebuje Waszej krytyki tylko opinii czy ktoś zna to auto pod względem konkretów. VIN ja mam bo właściciel rano mi podał. Kolega kupuje auto dojazdy a nie do pokazywania na forum. Wyposażenie widać na zdjęciach to co jest w aucie najważniejsze to jest. Bardziej chodzi mi o sposób w jaki jest utrzymany. Czy ktoś widział to auto na własne oczy??
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Już mam zdjęcia i wiem praktycznie wszystko.Mr Coffee pisze:Jechać i oglądać bo jeśli jest ok to zanim otrzymasz jakieś info na temat jego stanu to może być już za późno.
Okazuje się iż samochód jest do jazdy lecz ma pewien mankament, który akurat trzeba wiedzieć jak usunąć. Przebieg auta jest w pełni autentyczny. Ja nie widzę nic złego w kupowaniu samochodów z USA44FG pisze:Bardziej właśnie do 'pokazania na forum' niż 'do jazdy'...