Zdobądź VIN, jeśli z USA to pomogępunky pisze:Sądzę że to wersja US, poproś o VIN i sprawdź carfaxa. Będziesz wiedział w jakim stanie auto wyjechało z USA, z jakim przebiegiem i czy nie było po stracie całkowitej.
Pozdrawiam
DobryWujek
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Zdobądź VIN, jeśli z USA to pomogępunky pisze:Sądzę że to wersja US, poproś o VIN i sprawdź carfaxa. Będziesz wiedział w jakim stanie auto wyjechało z USA, z jakim przebiegiem i czy nie było po stracie całkowitej.
No myślę że założęxxxPALUCHxxx pisze:bedzie temat na forum?gruchaarl pisze:golf 6 R właśnie stoi na podwórku. Auto kozak, prowadzi się bez trzymanki
Jutro go obczaję w robocie. Choć po Vinie już widać że hameryka.bakonfs pisze:Nr Vin do niebieskiego golfa r32 z uszkodzonym przodem Wvwkc
71kx8w019558
Witam,bakonfs pisze:Nr Vin do niebieskiego golfa r32 z uszkodzonym przodem Wvwkc
71kx8w019558
Gdyby kazdy chcial kupowac samochody na podstawie opini wixualnej na forum to zadne auta w polsce by sie nie sprzedawaly dlatego iz kazdy jest malowany. Ja jestem fachowcem w swojej branzy i wiem doskonale jakie auto mozna kupic a jakie nie oceniajac uszkodzenia. Ta r20 ktorej wlasniestem wlascicielem jest w stanie perfekcyjnym jezeli chodzi o gemetrie. Zadna z pidluznic nie byla krzywa a auto na ramie trzyma norme fabryki. Takze ja zanim cos napisalem na forum wyraznie powiedzialem ze auto najpierw obejrzalem i sprawdzilem dopiero potem sie wypowiedzialem. A ty nie ogkadajac auta wypisujesz bzdury.montana1985 pisze:Powiem tak, szukałem około rok MKV R32. Większość to padlina. Jeżeli uważasz że samochód który ma tknięte podłużnice jest wart uwagi, to Twoja sprawa. Pewnie że ciężko wyskrobać 100 tyś na łądną mk6 r20, ale za 60 tyś można kupić mkv R32 w ładnym stanie. Chcesz jezdzic samochodem który już nigdy nie będzie miał poprawnej geometrii, Twoja sprawa, zadaj sobie tylko pytanie co będzie jak będziesz miał wypadek? pomyśl co będzie jak od tej padliny zacznie odpadać lakier? Myślę że koledzy wyżej nie chcieli krytykować, chcieli Ci uświadomić że chcesz kupić padło. Dodatkowo, za kilka lat będziesz chciał go sprzedać, każdy go obleci miernikiem podziękuje Ci nie pytając o dalsze szczegóły. Oczywiście że warto kupić samochód pokolizyjny (w naszych realiach zarobkowych), ale tylko i wyłącznie po niewielkiej kolizji, a nie taki, w którym prawe koło wystaje na 15cm, a lewe koło jest schowane o 20cm. Przemyśl swoją decyzję, chociaż i tak zrobisz co uważasz. Pozdrawiam
montana1985 pisze:Cholera, to szkoda tego byłego właściciela. Natrudził się, sprowadził, zrobił i jeszcze sprzedał tą igłę za 2/3 ceny, jakiś wyjątkowo niezorientowany w temacie swoich pieniędzy i aut Niemniej, gratuluje zakupu i szerokości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości