OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
zastanawiam się nad z hamowanie w ecu performance. co o tym sądzicie ???
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Wybór dobry, hamowania taka jak w vtg.LEWART pisze:zastanawiam się nad z hamowanie w ecu performance. co o tym sądzicie ???
www.proturbo.com.pl
Rób od razu,po co zapierdzielać w tą i z powrotem dwa razy? A poza tym, ja bym za jednym zamachem zmienił też cooler i masz fajne,bezpieczne 360 koników,dobrą termikę auta i parę groszy w kieszeni zostanie,bo pamiętaj,że w pakiecie zawsze będzie taniej...LEWART pisze:dolot też będę chciał zrobić ale to trochę później
Mam nadzieję,że już na początku przyszłego tygodnia A co tam u Ciebie,modzisz coś dalej?MatthewG pisze: A kiedy znów szaleństwo?
więcej zabawy jest, po trochu dawkować moc niż naraz dostać więcej. Na razie planuje zrobić Stage 2.Rybak pisze:Rób od razu,po co zapierdzielać w tą i z powrotem dwa razy? A poza tym, ja bym za jednym zamachem zmienił też cooler i masz fajne,bezpieczne 360 koników,dobrą termikę auta i parę groszy w kieszeni zostanie,bo pamiętaj,że w pakiecie zawsze będzie taniej...LEWART pisze:dolot też będę chciał zrobić ale to trochę później
wymiana dolotu to mnie trochę przeraża, przeniesienie akumulatora do bagażnika. jak są ciągnięte kable od aku. do bagażnika, przez wnętrze czy pod autem???
Jest R32
Też jestem ciekaw, zna ktoś odpowiedź na to pytanie?LEWART pisze:jak są ciągnięte kable od aku. do bagażnika, przez wnętrze czy pod autem???
Ciągle myślę co tu zrobić Powiedz mi Jarku w jaki temat mam teraz pójść: moc, wygląd, zawias, hamulec, wnętrze?Rybak pisze:A co tam u Ciebie,modzisz coś dalej?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
He,he,jak się ma worek kasy na zbyciu to najlepiej iść w te wszystkie tematy Dla mnie osobiście bardziej się liczy jak auto jeżdzi,a nie jak wygląda,wyrywanie lachonów na ładną brykę już mnie nie kręci,no ale Ty jesteś przecież sporo młodszy i możesz mieć inne priorytetyMatthewG pisze: Powiedz mi Jarku w jaki temat mam teraz pójść: moc, wygląd, zawias, hamulec, wnętrze?
Nawet się nie przyglądałem,bo w sumie guzik mnie to obchodziło,ale jeżeli w środku nie ma żadnych kabelków,to muszą lecieć gdzieś pod spodem i są nieżle zakamuflowane.A najlepiej to...Zapytać się Złosia!LEWART pisze: jak są ciągnięte kable od aku. do bagażnika, przez wnętrze czy pod autem?
W takim razie zastanawiam się dalej.. Na lachony nigdy się nie jest za starym
W środku, kabel leci w progu. Pod autem byłby narażony na uszkodzenie. R20 ma płytę z S3, więc wszystko pasuje pluginowo i robota wygląda super dobrze. PolecamLEWART pisze:jak są ciągnięte kable od aku. do bagażnika, przez wnętrze czy pod autem???
Szymek robi to z zamkniętymi oczami, ja bym zaraz połamał plastiki i poszedł pić z wkur#ienia...
A ja właśnie już jestem za stary, hehe...MatthewG pisze:Na lachony nigdy się nie jest za starym
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Ale za to jesteś spełnionym ojcem i mężem. Przez każdy etap życia trzeba jakoś przebrnąć W moim przypadku wypada wreszcie zabrać się za dupeczki..
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tylko tym razem nie te z internetuMatthewG pisze:W moim przypadku wypada wreszcie zabrać się za dupeczki.
Haha mistrz Postaram się nie zapomnieć
wiem wszystko fajnie ale jak wszystko zrobię za jednym razem to skończy się zabawazlos pisze:W środku, kabel leci w progu. Pod autem byłby narażony na uszkodzenie. R20 ma płytę z S3, więc wszystko pasuje pluginowo i robota wygląda super dobrze. PolecamLEWART pisze:jak są ciągnięte kable od aku. do bagażnika, przez wnętrze czy pod autem???
Szymek robi to z zamkniętymi oczami, ja bym zaraz połamał plastiki i poszedł pić z wkur#ienia...
wole dawkować moc . Głównie zależy mi na zrobieniu wydechu
Jest R32
+1KoVal pisze:tylko tym razem nie te z internetu
No poza mocą to jest najlepszy mod. Jeśli jeszcze robisz u mistrza trąbek MG Motorsport, to będziesz zadowolonyLEWART pisze:Głównie zależy mi na zrobieniu wydechu
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
A jak będziesz robił na raty to się zrobią większe koszta,o straconym czasie nie wspominającLEWART pisze:wiem wszystko fajnie ale jak wszystko zrobię za jednym razem to skończy się zabawa