Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Chyba trochę przesadzacie ze spamem Panowie
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
+1 , co będzie to będzie, dowiemy się w swoim czasie .Najpierw trzeba sprzedać .:R .../chyba że się mylę/stolniczkow pisze:Chyba trochę przesadzacie ze spamem Panowie
Dla niecierpliwych - bicie piany przez ELYTE streetracingu w PL - w Tomka temacie . Złoś puszcza trochę pary
http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... 041&st=380" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderuje ktoś ten dział ? Bo w każdym temacie ciągłe OT. Ten temat chyba istnieje w innym celu...
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
o widzę kolego byś się idealnie nadawał na moderatora najlepsi są na forum leona oni tam pilnują co wolno pisać a co nie, jest zastój na forum to lepiej o dupie marynie popisać, osobiście uważam że wcale nie ma takiego off topa
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
Passat944,
jest modem na innym forum vw ....
W tym kąciku jest troszkę luźniej ale trzeba czasami i tu drobne porządki zrobić
jest modem na innym forum vw ....
W tym kąciku jest troszkę luźniej ale trzeba czasami i tu drobne porządki zrobić
-
- Mały gagatek
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Ja troche z innej beczki. (być może temat ten był poruszany)
zlos czemu u Ciebie ''wypełnienie'' reflektora jest srebrne, a np. w innych R-kach można też spotkać ''wypełnienie'' czarne jak np. w tej białej za 119k zl lub tej czerwonej z lodzi od bursiaka. Czy przy składaniu zamówienia miałeś prawo wyboru? Sądziłem, że czarny środek jest w każdej R-ce, sam mam srebrny środek i nie spotkałem zwykłego golfa z czarnym ''wypełnieniem''.
zlos czemu u Ciebie ''wypełnienie'' reflektora jest srebrne, a np. w innych R-kach można też spotkać ''wypełnienie'' czarne jak np. w tej białej za 119k zl lub tej czerwonej z lodzi od bursiaka. Czy przy składaniu zamówienia miałeś prawo wyboru? Sądziłem, że czarny środek jest w każdej R-ce, sam mam srebrny środek i nie spotkałem zwykłego golfa z czarnym ''wypełnieniem''.
Czarny środek reflektora był elementem pakietu czarnych, 19" felg. Ja nie chciałem 19" felg, więc nie nabyłem praw do czarnego wkładuanonimowy02 pisze:zlos czemu u Ciebie ''wypełnienie'' reflektora jest srebrne, a np. w innych R-kach można też spotkać ''wypełnienie'' czarne jak np. w tej białej za 119k zl lub tej czerwonej z lodzi od bursiaka. Czy przy składaniu zamówienia miałeś prawo wyboru? Sądziłem, że czarny środek jest w każdej R-ce, sam mam srebrny środek i nie spotkałem zwykłego golfa z czarnym ''wypełnieniem''.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
-
- Mały gagatek
aha widzę, że zdjęcia zostały zrobione niedługo po zakupie (przebieg 217 km)
Poprawiłem już, przebieg 41 kkm.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
http://moto.allegro.pl/vw-golf-r32-4mot ... 03808.html" onclick="window.open(this.href);return false; coś nowego !!!!! jakies opinie ??
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
źle nie wygląda chociaż ten grill z allegro w chromie jakiś krzywy i szpetny - lampy kwestia gustu, w środku coś dłubał z audio na pewno sądząc po zdjęciach komory silnika - widać kabel i oprawke bezpiecznika
tyle od laika
tyle od laika
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
hm mało konkretnych zdjęć ale - trochę rzeczy z usa -licznik,lampy tył ,tunel środkowy - nie widać czarnego srodka made in usa r32/albo widać słabo/ -trzeba vin by określić pochodzenie autaThomas105 pisze:http://moto.allegro.pl/vw-golf-r32-4mot ... 03808.html coś nowego !!!!! jakies opinie ??
Lampy przód ,grill lusterka też chyba nie są z .:R .
Komora wygląda -syf i parę drutów - jak to mówią blacharze-lakiernicy - Nasi tu byli .
Lepsze fotki potrzebne i nr. vin .Auto ze Świdnicy także ma to kto zobaczyć jak coś
Może do odratowania ...
Ostatnio zmieniony pn sty 09, 2012 21:21 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
widac ze przed sprzedażą jeszcze chce sie nacieszyć i widać pierwsze skutki cytuje "dodano 2012-01-09 20:05 Witam Dzisiaj zmienił się stan tylnego zderzaka, ale lampa jest cała."
http://moto.allegro.pl/vw-golf-r32-4mot ... 03808.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://moto.allegro.pl/vw-golf-r32-4mot ... 03808.html" onclick="window.open(this.href);return false;