W takim razie będziesz jedną z perełek na zlocie ,bo z tego co wiem to MK4 R32,będą zaledwie tylko dwie sztukiUcHO pisze:Wahacze założone, geometria ustawiona, klima nabita - jestem gotowy na wrzesień
A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Karpi: Jak się dowiem, że nie jedziesz to podrę Twoje papiery !!Rybak pisze:W takim razie będziesz jedną z perełek na zlocie ,bo z tego co wiem to MK4 R32,będą zaledwie tylko dwie sztukiUcHO pisze:Wahacze założone, geometria ustawiona, klima nabita - jestem gotowy na wrzesień
Jacku, masz ode mnie +100 do szacunkuUcHO pisze:Karpi: Jak się dowiem, że nie jedziesz to podrę Twoje papiery !!
Karpi to znany niedojeżdżacz
Nie pojechał na GTI Treffen, przegrał zakład i niniejszym wisi grupie 500 eurasów... niech no ja pomyślę... dom dziecka czy monopolowy... chyba już wiem
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Ojtam, pochlałeś jeden wieczór i wielki mi zlotkarpi78 pisze:Ale w zamian byłem na innym zlocie w trakcie See
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Powiem Ci Tomek ze jeden wieczór w takim składzie ... Z reszta sam wiesz;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ojtam - jak się spotkamy to mam nadzieję że będziesz miał (pamiętał) co opowiadaćzlos pisze:Ojtam, pochlałeś jeden wieczór i wielki mi zlot
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Nie miałem wyjścia , namówił mnie taki jeden .:Rposiadaczlolo_golf pisze:Nowy nabytek?karpi78 pisze:GLUSZCZ
I powiedz jeszcze ze żałujesz
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No to super. Nie wytrzymałeś rozłąkigluszcz pisze:Nie miałem wyjścia , namówił mnie taki jeden .:Rposiadaczlolo_golf pisze:Nowy nabytek?karpi78 pisze:GLUSZCZ
http://vorderbuehne.de/9a553" onclick="window.open(this.href);return false;