No to sporo jak na kawałek dolotumario q. pisze:Wczoraj byla weryfikacja. Auto zhamowane przed i zaraz po. Z apr'em plus 15ps i 8 niuta.
A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Ponieważ opinie czytałem rózne tak więc postanowiłem zweryfikować to na własnej dupie.MatthewG pisze:I wynik taki jak z podpisu? Jakie modyfikacje? Czyli coś tam jednak dają
Pogoda i warunki na hamowni były sprzyjające plus wystudzony wóz. Hamowane raz. Zmiana dolotu jakieś 15 min i hamowane drugi raz.
Kreski idealnie się pokrywaly do 6k rpm. Seria potem leciała na cyce w dół. A Apr'em ciągnie w górę do 6,8k rpm.
Można powiedzieć R400 na giftach!
UcHO,
hm felga nie w mój deseń i rozmiar ale zacisk z panoramy,cayenna,carrery wpada w oko
Zostałeś na tarczy 334 ? Jak to pasuje na aristo ?
hm felga nie w mój deseń i rozmiar ale zacisk z panoramy,cayenna,carrery wpada w oko
Co to za felga? Kuta obręcz?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
O gustach się nie dyskutujegluszcz pisze:UcHO,
Przy Aristo musisz zastosować dystans 15,4mm - przy mniejszym ramiona wadzą o zacisk
Zostałem przy 334mm (mam nówki tarcze VW z przebiegiem 4,2tkm więc zostawiłem - rozdziewiczyłem je tymi zaciskami) - ale z racji tych felg, zmieniam tarcze na 350mm + custom dzwon + adapter i chował będę wszystko głębiej aby nie stosować dystansu...
Nie kuta, nie chce kucizny, bo zamiast się giąć skubane pękają... Felga Japan Racing - po obejrzeniu wygląda ok, w środę wrzucę ją na rentgen - popatrzę czy nie ma pęcherzyków powietrza i wad odlewu...MatthewG pisze:Co to za felga? Kuta obręcz?
Chciałem usilnie Vosseny, ale nie chciałem się przesiadać na 19 mając już zakupione nowe opony
UcHO pisze:O gustach się nie dyskutuje zmienisz zdanie jak zobaczysz concavegluszcz pisze:UcHO,
Przy Aristo musisz zastosować dystans 15,4mm - przy mniejszym ramiona wadzą o zacisk
Zostałem przy 334mm (mam nówki tarcze VW z przebiegiem 4,2tkm więc zostawiłem - rozdziewiczyłem je tymi zaciskami) - ale z racji tych felg, zmieniam tarcze na 350mm + custom dzwon + adapter i chował będę wszystko głębiej aby nie stosować dystansu...
Nie kuta, nie chce kucizny, bo zamiast się giąć skubane pękają... Felga Japan Racing - po obejrzeniu wygląda ok, w środę wrzucę ją na rentgen - popatrzę czy nie ma pęcherzyków powietrza i wad odlewu...MatthewG pisze:Co to za felga? Kuta obręcz?
Chciałem usilnie Vosseny, ale nie chciałem się przesiadać na 19 mając już zakupione nowe opony
Henake, jeżeli już zamontowałeś Helix to podziel się pls wrażeniami i samym montażem (czy montaż zlecałeś do ASO?). Ponadto, czy Helix faktycznie zastępuje całe koło zapasowe czy jednak jest montowany wewnątrz koła?henake pisze:Zakupilem soundsystem Helix oraz intake VWR r600:)
A ja zamówiłem stage 2 ))
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Helix, wskakuje w miejsce kola zapasowego, montaz trwa 30min i to na trzezwo
Rs3 650+
No i robi robote tyn woofer pod liceum?
Można powiedzieć R400 na giftach!
Bylem tylko pod gimnazjum, lachony sie schodzily pomalu
Rs3 650+
Pawel-7r, czyli? Wydech robisz?
2015 - ... Mocy przybywaj?