Modyfikacje mechaniczne silnika Golfa Rxx
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Zagadaj do właściciela Jak można porywać się zmierzonym na 6,8 na RL Rocco na 507 konną bestię, na letnich Michałkach Pilot Sportach 295, zmierzoną na 4,9 w tych samych warunkach ?
Ale Sciro i tak ładnie się zbiera A co do wątpliwości,czy program czy wydech,to posłuchaj "bardziej doświadczonych" Złośka i Matiego,czyli po prostu najpierw wydech.Geno17 pisze:Od 140 robił ze mnie wiatrak Ale to była kreska w stylu : Chcę zobaczyć jak bardzo eMka mnie zrobi, nie żadne ściganie z napinkami
To w takim razie nie zostaje nic innego, jak klepanie terminu u Michała
Klep,klep,a jak zaklepiesz to mogę Ci powiedzieć (szczerze) będzie Pan zadowolonyGeno17 pisze:To w takim razie nie zostaje nic innego, jak klepanie terminu u Michała
Bendziesz Pan zadowolony, w MG to raczej pewnik
Muszę posłuchać na żywo wydech Lucasa i zadecydować co robimy. Ogólnie dobrze, że napisałem tutaj, bo już byłem gotów do szykowania się na trip do Łodzi
Muszę posłuchać na żywo wydech Lucasa i zadecydować co robimy. Ogólnie dobrze, że napisałem tutaj, bo już byłem gotów do szykowania się na trip do Łodzi
Masz już 3 odpowiedzi i wszystkie trzy sugerują jedno: wydech Zadzwoń do Michała bo ja rozmawiałem z nim wczoraj i najbliższe terminy po 20 stycznia. Zapomniałbym, bierz wersję bandyta jak to mówi Tomcio
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Te Wasze 2.0 i tak nie zagadają jak VR6tki z IV i V generacji.
Ale my dobrze o tym wiemy?
Update:
3 osoby zakładają te chłodnice oleju do swoich eRek, zobaczymy co się stanie.
3 osoby zakładają te chłodnice oleju do swoich eRek, zobaczymy co się stanie.
Fakt. Mój gada ładniejPassat944 pisze:Te Wasze 2.0 i tak nie zagadają jak VR6tki z IV i V generacji.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: Modyfikacje mechaniczne silnika Golfa Rxx
Mój Sensejzlos pisze:Fakt. Mój gada ładniejPassat944 pisze:Te Wasze 2.0 i tak nie zagadają jak VR6tki z IV i V generacji.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witajcie.
Jestem nowym użytkownikiem i w niedalekiej przyszłości będę chciał zmienić swojego hmm Fiata na coś lepszego (diesel na benzynke ) traf chciał że najlepszą ( według mnie ) ofertką na rynku jest właśnie chyba VW. W przeciagu kilku dni bede zamawiał golfa R ( myśle o nim już długi czas).. i nie twierdze że te 270KM to mało, ale chciałbym coś dorzucić do rusztu, te kilka koni. Zanim wezme autko w leasingu ( potrzebne koszta w firmie i znudził mi sie juz diesel) chciałem sobie dorzucić do kosztów moda silnika. Pytanie moje o polecany przez Was warsztat do takiej roboty ..
Z góry dziekuje za odp
Jestem nowym użytkownikiem i w niedalekiej przyszłości będę chciał zmienić swojego hmm Fiata na coś lepszego (diesel na benzynke ) traf chciał że najlepszą ( według mnie ) ofertką na rynku jest właśnie chyba VW. W przeciagu kilku dni bede zamawiał golfa R ( myśle o nim już długi czas).. i nie twierdze że te 270KM to mało, ale chciałbym coś dorzucić do rusztu, te kilka koni. Zanim wezme autko w leasingu ( potrzebne koszta w firmie i znudził mi sie juz diesel) chciałem sobie dorzucić do kosztów moda silnika. Pytanie moje o polecany przez Was warsztat do takiej roboty ..
Z góry dziekuje za odp
Rybak,
twoje ?
CompSport 4.0-100km/h
13.8-200km/h
12.1 1/4
Na zimówkach ...
DarAsGdynia,
http://www.compsport.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
większość robi tutaj swoje golfy .:R
twoje ?
CompSport 4.0-100km/h
13.8-200km/h
12.1 1/4
Na zimówkach ...
DarAsGdynia,
http://www.compsport.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
większość robi tutaj swoje golfy .:R
I nic się nie chwali Do setki czas dobry dsg robi robotę do 200 już trochę gorzej.
www.proturbo.com.pl