Myszu,nie będzie o czym rozmawiać jak w końcu przełamany zostanie monopol kilku firm na reprogramowanie DSG... na razie niestety nic się nie zanosi aby rodzimi tunerzy rozkminili temat. HGP robi to za grubą kasę...myszu pisze:Już widzę jak 300 konny golf po programie objeżdża 380-400 konne R :
Seryjnego R pewnie objedzie 300 konne GTI, ale tylko z rolki, ze względu na różnicę w masie, ale tak samo długbnięte R wątpie by nie dało rady
Jeśli w GTI będzie manual a w Rce DSG to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać.
Tuneforce, mamy tutaj w okolicy Poznania kogoś kto zrobi wydechy na poziomie MG-Motorsport?
Tuneforce, nie wiem jak u Ciebie w VI z momentem, natomiast ja na początku użytkowania odczuwałem zdecydowany brak niutków bo wcześniej poruszałem się dieslem z 600NM. Po małych modach właśnie na trasie (a robię ich większość) dodatkowe niutki robią naprawdę dobrą robotę. DSG praktycznie nigdy nie zrzuca biegu na niższy i jedzie się niemal jak dieslem... jeszcze to czego wcześniej nie było w serii to kickdown przy prędkości niemal 200 km/h. O turbo dziurze też można zapomnieć...