MatthewG pisze:muszę obejrzeć naszych przyszłych rywali w 1/8
niestety to będzie zderzenie z rzeczywistością - Czesi też ich zamęczągluszcz pisze:Ruscy nas rozrzucą jak gnój na polu /na boisku/ bo na ulicy liczę na naszych
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
MatthewG pisze:muszę obejrzeć naszych przyszłych rywali w 1/8
niestety to będzie zderzenie z rzeczywistością - Czesi też ich zamęczągluszcz pisze:Ruscy nas rozrzucą jak gnój na polu /na boisku/ bo na ulicy liczę na naszych
A co on im miał mówić w przerwie? Tylko mógł ich motywować,bo to jest jego specjalność i pier...olić stereotypowe frazesy na temat taktyki.A tak na prawdę to taktyk z niego żaden (wiedziałem już o tym parę ładnych lat wcześniej gdy rozmawiałem z piłkarzami,których trenował),bo jaki trener chce dokonać zmiany w 90-tej minucie,kiedy zależy na czasie? Co niby miałby zrobić Grosik w tej fazie meczu? Pobiec na bramkę rywali,dostawić nogę lub głowę i strzelić gola? O zmiany już prosiło się dużo wcześniej,ponoć Smutek chciał dokonać zmiany dużo wcześniej,ale karny i czerwona kartka dla Nieszczęsnego,pokrzyżowała plany.A te jego pomeczowe pier..olenie,że trema niektórym zawodnikom związała nogi to już mnie wyje..ła z butów.Pytam się,kto miał tremę,piłkarze którzy rzucili się na rywali od pierwszej minuty meczu,czy trener u którego po oczach (tuż po wyjściu z autokaru) widać było totalne znerwicowanie i objawy jak przy ciężkiej chorobie depresyjnej? Jeżeli taka przypadłość go dopadła,to jestem w stanie to zrozumieć,bo w tedy następuje brak logicznego toku rozumowania,w przeciwnym razie nie,a takiego człowieka można w tedy nazwać lub określić mianem......Niech każdy sobie dopowie.MatthewG pisze:Oglądając mecz u mnie zastanawialiśmy się co im Smuda w szatni naopowiadał.
- widziałeś, ostatnio w krk pojawił się taki czarny golf
-- golf jak golf
- nieee, ten jeździ jak p0pierd0l0ny!
-- jaką ma rejestracje ?
- tak zadu*** że ciężko zauważyć, coś 32, znasz ?
--
-a co on tam ma?!
-- niiic, seria - benzyna w automacie
-
dobrze że nie jeżdżę po KrakowieKulon pisze:KonradzikIV wrzucę pewien dialog tutaj bo dobry jest
pod przedszkole nie mam dogodnego dojazdu, teraz biorę się za żłobkizlos pisze:Kondziu. Pamietaj, nie strzelaj z wydechu pod przedszkolem
Nie boisz się prokuratoraKonradzikIV pisze: pod przedszkole nie mam dogodnego dojazdu, teraz biorę się za żłobki
gdzie tam, u nas w kraju nie idzie się za poważne przestępstwa do więzienia tylko za pierdołydaniel1d pisze:Nie boisz się prokuratora
o to toMatthewG pisze:On już ma zakaz zbliżania się do szkół
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości