od razu uciekli... ja tam stwierdziłem, że chodzę po ścianach i tak mnie wciągnęło to zajęcie, że rano się obudziłem z poduszką w ustachkarpi78 pisze:dobrze pamietasz Wszyscy od Nas uciekli
Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Jedni chodzili po ścianach, inni gasili grila a jeszcze inni gonili superbohatera kazdy miał zajęcie I nikt sie nie nudził;)zlos pisze:od razu uciekli... ja tam stwierdziłem, że chodzę po ścianach i tak mnie wciągnęło to zajęcie, że rano się obudziłem z poduszką w ustachkarpi78 pisze:dobrze pamietasz Wszyscy od Nas uciekli
uściślimy, bo nasze dzieci mogą to czytać - gonili superkocyk bohaterakarpi78 pisze:a jeszcze inni gonili superbohatera
Czekałem cierpliwie i się doczekałem,aż się odezwiesz i potwierdzisz przyjazd Kondzio,truchnij do Kovala czy przyjedzie czy nie,bo liczba miejsc wolnych się kurczy,a Koval jest postacią nietuzinkową i fajnie by było,jakby przyjechałKonradzikIV pisze:no ja też będę !
Jak bedziesz rozmawiał z Kovalem niech zadryni do Superbohatera i go zaprosi, z tego co wiem ma z nim kontaktRybak pisze:Czekałem cierpliwie i się doczekałem,aż się odezwiesz i potwierdzisz przyjazd Kondzio,truchnij do Kovala czy przyjedzie czy nie,bo liczba miejsc wolnych się kurczy,a Koval jest postacią nietuzinkową i fajnie by było,jakby przyjechałKonradzikIV pisze:no ja też będę !
Ja na zlot biorę pierworodnego syna. Wszyscy, co mu obiecali auta proszę o przywiezienie dwóch kompletów kluczyków ze sobą, żeby nie było potem problemów z przeniesieniem własności
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
JESTEM !!!! na zlocie ale proszę dopisać w tytule "U Rybaka" Zlot R/Gti + jedno s3 hehehehe
moje drugie wcielenie (wtedy gdy nadchodzi niebezpieczeństwo) też będzie, szykuję nowy strój na sezon
moje drugie wcielenie (wtedy gdy nadchodzi niebezpieczeństwo) też będzie, szykuję nowy strój na sezon
W kocyku zniosłem, ale w stringach to już kurna przesada...KoVal pisze:szykuję nowy strój na sezon
Cieszę się KoVal,że się odezwałeś i przylecisz eską,trzymałem dla Ciebie plac do ostatniej chwili.Ode mnie na zlocie w Szczecinie otrzymujesz dyspensę,żadnego kawału Ci już nie wywinę .Ale jest jeden warunek,musisz przybyć w tym nowym stroju na sezon,jestem ciekaw czym nas zaskoczysz tym razem...KoVal pisze:JESTEM !!!! na zlocie
Jarek a moze przygotujemy jakies ładne nalepki na drzwi w Audi:) np cos takiego jak mial superman;) S
Jak widać każdy po paru klieliszkach ognistej ma swoje alter-ego, swojego super-bohatera w którego się zamienia jedni stają się ekspertami w każdej dziedzinie życia i nauki, inni zamieniają się w mistrza karate-ju-jitsu i są wstanie dokopać każdemu, a jeszcze inni skaczą po karzakach, drzewach i jak chochliki-psotniki podkłdają różne ostro pachnące dary ziemi pod łóżko oby jak najwięcej super-bohaterów w najbliższe lato pojawiło się w Szczecinie
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Dawid,super pomysł,ale ja obiecałem dyspensę,więc skonsultuj się ze Złośkiem,a wspólnie na pewno coś mega ciekawego wymyśliciekarpi78 pisze:Jarek a moze przygotujemy jakies ładne nalepki na drzwi w Audi:) np cos takiego jak mial superman;)
Olo,jak pojawią się wszyscy super-bohaterzy,to ten zlot utkwi Ci na bardzo długo w pamięci...To mogę Ci zagwarantowaćkorzen88 pisze:oby jak najwięcej super-bohaterów w najbliższe lato pojawiło się w Szczecinie
Jarek a tak przy okazji dostales wczoraj SMS ode mnie??
Tak,dostałem,sorki,że nie odpisałem,ale ostatnio mam kolorowy zawrót głowy w robocie i nie tylko Wyglądał smakowiciekarpi78 pisze:Jarek a tak przy okazji dostales wczoraj SMS ode mnie??