Ile kto wyciągnął z silnika AAZ
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
sory, chodziło mi o dawke paliwaa wiesz ze to jedno i to samo?
włożyłem go kilka dni temu, wiec nie moge nic powiedziec o bezawaryjności, ale mi sie wydaje ze pin nie ma na nią spejalnie wpływu.Rynkov pisze:Darass,Ile juz klocków zrobiłeś na tym pinie?Ja robie rocznie z 50tys wiec auto musi byc sprawne non stop.A i jeszcze jedno jak pali na mrozie teraz?
P.S a jezeli chodzi o odpalanie, to tu jestem pewny ze pin nic do tego nie ma, jezeli teraz Ci ok pali, to po zmianie pina bedzie tak samo
[ Dodano: Pon Lut 05, 2007 23:39 ]
na razie dmucha K14, ale takie cus moze w przyszłości...Rynkov pisze:Darass, moze takie cos potrzebujesz
http://www.allegro.pl/item162744171_vw_ ... zarka.html
po kliknieciu na link takie cos mi sie pokazuje. moze jest ok, ale ja nie widze tam fotypavello pisze:jak moze ci wyskakiwac strona logowania skoro to link do fotkiDarass pisze:tego drugiego linka nie kumam, nie pokazuje mi sie schemat tylko strona do zalogowania
[ Dodano: 05 Lut 2007 23:45 ]
Obrazek
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
czerwona strzalka to dawka paliwa, klucz 13 kontra i wkrecajac srubokretem zwiekszasz dawke
zielona strzalka sruba dokladne ustawienie obrotow, zmniejszasz obroty wykrecajac, jezeli juz nie ma regulacji to wtedy sruba z niebieska strzalka
niebieska strzalka - obroty na biegu jalowym z wcisnietym przyspieszaczem
zolta strzalka - obroty na biegu jalowym z wyciagnietym przyspieszaczem
zielona strzalka sruba dokladne ustawienie obrotow, zmniejszasz obroty wykrecajac, jezeli juz nie ma regulacji to wtedy sruba z niebieska strzalka
niebieska strzalka - obroty na biegu jalowym z wcisnietym przyspieszaczem
zolta strzalka - obroty na biegu jalowym z wyciagnietym przyspieszaczem
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jestem na 90% pewny, że to ten garrett t2 ponieważ model KKK mają symbole i na blaszce i na samej turbosprężarce a ja takich nie mam, a i pamiętam, że miałem jakąś nazwe na turbosprężarce która kończyła się na tt. Troche kiepsko będzie z podkręceniem tego turbo, dojście mam fatalne, a żeby skręcić samo cięgno to musze taką małą zawleczkę zdjać i potem dopiero skracać cięgno... normalnie kosmos.