bylo gt17 jest vnt20 (sie stroi sie) - 1.6TD tuned by Euglen
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Apsik, a kto mowi o oszczednosci na stacje zajerzdzam tylko umyc auto lub kupic fajki wiec mozna ciskac diesla bo niewiele to kosztuje tylko szkoda zawias doginac na tych drogach dlatego trzeba poszukac jakas oszczedna padline do dojezdzania do roboty
napewno masz skrznie 4S??jak zauwazylem to na 3-biegu osiagasz wiecej niz 100kmh nie ciskajac go do 5000obrotow moj SB na 4S osiagal 100kmh na trojce i mial ze 4800obrotow i dostawal zadyszki
Elastycznosc zabija
krecisz go do 4500 czy to juz koniec??
niezle jak na JEDEN FAŁ
napewno masz skrznie 4S??jak zauwazylem to na 3-biegu osiagasz wiecej niz 100kmh nie ciskajac go do 5000obrotow moj SB na 4S osiagal 100kmh na trojce i mial ze 4800obrotow i dostawal zadyszki
Elastycznosc zabija
krecisz go do 4500 czy to juz koniec??
niezle jak na JEDEN FAŁ
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
euglen, tak samo jest umnie Ale umnie po założeniu orginalnego IC'ka z SB na 2 biegu kręce go 70 km\h, a na 3 do 110 km\h, a na 5 biegu wczoraj udało mi sie przyśpieszać do 170 km\h ale teraz nie wiem czy to IC czy mieszanka oleju która wzbogaca spalanie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
wczoraj dzięki uprzejmości euglena miałem okazję organoleptycznie mieć kontakt z tym pojazdem i nie tylkoeuglen pisze:dzieki panowie za wszystkie pochwały
i jeszcze raz powiem jestem pod wrażeniem, kurcze pod maską na pierwszy rzut
oka prawie tam samo jak wszędzie ale turbina i jej sterowanie robią wrażenie
i to najbardziej widać heheheh..., no i nie kopci tak mocno jak myślałem
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 12:24 ]
panowie kurcze to działa i to bardzo dobrze !cowboy pisze:Euglen ma chyba GT1749V ?
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
160km to ona ma na allegro a w rzeczywistosci pewnei pozniej 140Rapix pisze:160KM
fota: http://www.kruliki.w.tkb.pl/lotnisko/01 ... G_0626.jpg
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]