bylo gt17 jest vnt20 (sie stroi sie) - 1.6TD tuned by Euglen
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
apsikowóz powinien wydolić więcej a po tym co mówi jakie są plany to głowa boli jak tak patrze co sie dzieje to se myśle że trza było nie sprzedawać JRa tylko kupić mu jakąś bude z MK1 i bawić sie za chwile bede wymieniał GT15 na większą i ta by byłą jak znalazł. no ale cóż, może kiedyś jeszcze tak zrobie
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
Jak pisałem "Tak ciekawie to wyszło że raczej pewne że będzie 1.9 TD VNT" to pisałem o sobie akurat ;Pvw_vandal pisze:Apsik, euglen zostaje przy 1.6 TD tylko że inną turbinkę zakłada może ty coś zrobisz z 1.9 TD
Na jesień bedzie setup albo GT22v + pompa 11mm albo GT20 i pompa 10mm
wiec sie chłopaki nie martwcie jak silnik wytrzyma to bedzie dobry wykres
No i podziękowania dla Zaprzala za pomysły
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
poptwierdzam zaprzal, potrafi podac jakies fajne linki i w ogóle ja juz niedługo moze zrobie sobie jakies hybrydowe wtryskieuglen pisze:Apsik napisał/a:
No i podziękowania dla Zaprzala za pomysły
vw_vandal napisał/a:
a to cycek mnie też nakierował na coś potwornego ale narazie nic nie powiem
a kogo on nie nakierował???
spoko, obudowy wtrysków są identyczne, wiec hybrydy mozna budować na dowolnych dawcach jesli sie ma odpowiedni warsztat do ustawiania pierwszego cisnieniazaprzal pisze:Mam nadzieje, ze sie uda
no to wiadomo nie od dziszaprzal pisze:dlubanie tdi nie musi byc takie drogie jak tjunerzy pisza
http://stores.ebay.de/diesel-speed-shop